luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Licitaţia pentru achiziţia de noi camere video în Slatina, contestată

De aproximativ patru luni, procedura de achiziţie a 63 noi camere de supraveghere pentru municipiul Slatina este blocată de contestaţii.

 

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP) a fost asaltată de contestaţii.

Suntem în procedură de licitaţie pentru alte camere de supraveghere. De trei-patru luni, ANAP-ul ne-a dat jos încă o dată caietul de sarcini, după alte contestaţii. Firmele s-au contestat între ele, în toată această perioadă”, a afirmat Moţ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Municipalitatea a alocat 2,1 milioane lei pentru a extinde, în acest an, sistemul de supraveghere video al oraşului cu încă 63 de camere.

Iniţial, în municipiul Slatina au fost instalate 150 de camere, numărul lor crescând cu încă 17, care au fost montate în Centrul Istoric prin intermediul proiectului cu finanţare europeană „Sistem de supraveghere video Centru Istoric şi zone principale de interes public şi social”.

Sistemul de supraveghere din oraş şi-a dovedit eficacitatea, până acum, imagini fiind solicitate de Poliţie, Poliţia TF, parchete, DIICOT sau de către SRI.

spot_img
spot_img

Politica