vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele nu vor să piardă puncte cu Danubius Galați

SCM Craiova are un start de sezon excelent la handbal feminin, cu cinci victorii și o singură înfrângere în fața campioanei absolute CSM București, în cele șase partide jucate până la acest moment. Fetele lui Bogdan Burcea vor să își continue această formă bună și în seara asta când vor întâlni acasă Danubius Galați, de la ora 17.30 în Sala Polivalentă din Craiova. Galațiul este o echipă modestă, cu care echipa olteană nu ar trebui să întâmpine probleme în vederea adjudecării celor trei puncte. Formația de la malul Dunării a câștigat trei meciuri în acest campionat, realizând o surpriză etapa trecută prin impunerea în fața Coronei Brașov cu 22-19, și a pierdut trei jocuri. Handbalistele echipei craiovene sunt însă motivate să câștige acest joc pentru a-și păstra cadența extrem de bună pe care și-au creat-o.
“Ne aşteaptă o perioadă foarte dificilă în următoarele trei săptămâni. Primul joc va fi joi cu Galaţi, care a obţinut o victorie importantă cu Braşovul şi, cu siguranţă, va încerca să câştige şi la noi. Nu o să fie un meci uşor, dar totul depinde de noi, cum o să jucăm. Va trebui să fim atente, să facem tot posibilul să avem o apărare puternică. Cel mai important lucru este să evoluăm bine ca echipă şi dacă o să reuşim acest lucru, vom lua cele trei puncte”, a declarat jucătoarea lui SCM Craiova, Zeljka Nikolic.
Meciuri din trei în trei zile pentru echipa craioveană
SCM Craiova are parte de un program dificil în următoarele două săptămâni, cu șase meciuri la distanțe apropiate ca timp. Pe lângă jocurile din campionat, formația olteană va mai avea de disputat și dubla manșă din turul trei preliminar al Cupei EHF contra echipei maghiare VSC TVP Debrecen, pe 11 noiembrie și 18 noiembrie.
„Este un moment greu pentru noi, pentru că vom juca şase meciuri într-un timp foarte scurt. Vor fi importante sănătatea şi ambiţia fetelor, pe care o au faţă de acest club, de oraş şi de spectatori. Galaţiul are o echipă bătăioasă şi va trebui să fim atenţi, determinaţi să luăm cele trei puncte”, a declarat secundul Dumitru Berbec.

Jucătoarea Cristina Zamfir speră ca suporterii să le fie alături în această perioadă grea a sezonului începând din această seară.

“Ne aşteaptă o perioadă foarte grea, cu multe meciuri din trei în trei zile. Cu Galaţiul sper să avem o evoluţie bună şi să luăm cele trei puncte. Avem suporteri minunaţi şi sper să vină şi la partida cu Danubius Galaţi să ne împingă de la spate spre o nouă victorie, dar și la celelalte jocuri. Ne dorim să ieşim victorioase în toate partidele care vor urma”, a declarat Zamfir.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica