sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Proiect PNL: Parcare cu plată, doar la program

Parcare cu plată numai în timpul programului. Este vorba despre un proiect al liberalilor craioveni care vor să strângă semnături de la locuitorii din zona centrală a orașului pentru a le sprijini ideea.

După cum ştiţi, s-a stabilit ca în zona centrală să se plătească o taxă de parcare. Știți cu toții că cetățenii municipiului Craiova plătesc deja o taxă pentru parcare, de 40 lei. Consilierii noştri vor veni cu propunerea ca parcarea să fie cu taxă doar în zilele lucrătoare între orele 8:00 şi 17:00, astfel încât riveranii să aibă posibilitatea să-și găsească un loc de parcare când se întorc de la muncă. De asemenea, în zilele de sâmbătă şi duminică şi în zilele cu sărbătorile legale, să fie acele locuri de parcare fără plată. Consilierii vor strânge semnături de la locuitorii din zonă pentru a sprijini această propunere” a declarat preşedintele PNL Dolj, Ștefan Stoica.

Pe de altă parte, echipa PNL Dolj a crescut cu peste o sută de membri în ultima perioadă, după cum a precizat Ștefan Stoica, doi dintre aceștia fiind fostul jurnalist Mihai Firică și avocatul Florin Gătejescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne bucurăm că domnul Mihai Firică şi domnul Florin Gătejescu s-au alăturat partidului nostru. Mihai Firică este un jurnalist binecunoscut, iar Florin Gătejescu este un avocat de succes şi preşedintele Asociaţiei Columbofililor din Dolj. La sfârşitul acestei săptămâni cei doi domni au fost cooptaţi în biroul municipal al PNL. Sunt doi oameni cu expertiză, iar Biroul Politic Judeţean l-a validat pe domnul Mihai Firică drept preşedinte al comisiei pentru cultură. El va coordona o comisie care va analiza activitatea instituţiilor de cultură cu finanţare de la stat. De asemenea, domnul Gătejescu va face parte din comisia juridică şi expertiza domniei sale ne va ajuta în acest domeniu important”, a spus Stoica.

Mihai Firică a declarat că se bucură că a fost primit cu o atitudine pozitivă în această organizaţie. Am avut multe discuţii cu consilierii PNL deoarece cred în vocaţia culturală a oraşului Craiova şi prin urmare voi face parte din Comisia Naţională pentru Cultură a PNL”, în timp ce Florin Gătejescu a spus: Mulţumesc noilor mei colegi din PNL pentru deschiderea cu care am fost primit. Activitatea mea este centrată pe apărarea salariaţilor în conflictele de muncă. Voi încerca să am un rol activ în partid şi cred că voi putea ajuta prin expertiza mea.”

Politica