Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vicepremier în Guvernul României: „Bani sunt alocaţi, drumul Craiova – Slatina – Piteşti se va face pe fonduri europene”

Publicat

pe

Ministrul Dezvoltării Paul Stănescu s-a declarat optimist cu privire la începerea lucrărilor la drumul expres care să lege Craiova de Piteşti, prin Slatina, arătând că investiţia va fi finanţată cu fonduri europene.

 

Stănescu a asigurat că finanţare există, iar anul viitor ar putea începe şi lucrările.

Drumul expres Craiova – Slatina – Craiova a fost scos la licitaţie, cu centurile Slatinei şi Balşului. Bani sunt alocaţi, drumul acesta se va face pe fonduri europene. În momentul în care cineva va câştiga licitaţie, va începe. Eu sunt optimist că vor începe lucrările în primăvară sau poate în vară”, a declarat ministrul.

Vicepremierul României a mai spus că are încredere în noul Ministru al Transporturilor, Felix Stroe, adăugând că singurele probleme cu privire la punerea în aplicare a proiectului de investiţii. „Nu ştiu cu care tronson se va începe, dar sunt convins că se va întâmpla acest lucru, mai ales că la Ministerul Transporturilor este un om foarte priceput şi am avut o primă discuţie cu domnul ministru Felix Stroe. Depinde de cum se va derula licitaţia, aceasta este singura incertitudine”, a mai spus Stănescu.

© 2022. Toate drepturile rezervate.