vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr din Izbiceni, arestat preventiv după ce, băut fiind, a intrat cu maşina în curtea unui depozit şi a accidentat mortal un bărbat

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Izbiceni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, băut fiind, a intrat cu autoturismul în porţile unui depozit şi a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 34 de ani.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat că şoferul, Ţucu Dumitru Văetuş, a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,03 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 28 spre 29 octombrie, în jurul orei 3.00, un bărbat de 27 de ani, din comuna Izbiceni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, a intrat în porţile unui depozit şi a accidentat mortal un bărbat de 34 de ani, din Giuvărăşti, care se afla în curte”, a precizat agentul principal Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Magistraţii Judecătoriei Corabia au admis propunerea procurorilor şi au decis arestarea preventivă a tânărului, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Decizia nu este definitivă şi a fost deja contestată de Văetuş, care în prezent este încarcerat în Arestul Poliţiei Olt.

Politica