Comunicat VREAU SĂ CÂNT

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017, Casa de Cultură ,,Traian Demetrescu” organizează cea de-a XIII-a ediţie a Festivalulului-Concurs Naţional de Interpretare Muzicală ,,VREAU SĂ CÂNT!”, în sala ,,Aula Buia” a Facultăţii de Agronomie. Festivalul se adresează copiilor şi adolescenţilor din toată ţara şi este structurat pe două secţiuni, muzică uşoară şi muzică populară, fiecare secţiune având la rândul ei 4 categorii de vârstă: 6- 9 ani, 10-13 ani, 14-17 ani şi peste 18 ani.

Juriul Concursului este format din Renata Vari, Soprană Opera Română Craiova; Elmira Sebat, Conf. univ. dr. în cadrul Departamentului de Arte al Facultăţii de Litere; Angela Rusu-Cheiţă, prof. şcoala Terraveda şi interpret de muzică populară.

Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda premii în bani: 400 de lei pentru locul I, 300 de lei pentru locul al II-lea şi 200 de lei pentru locul al III-lea. Anul acesta, datorită numărului mare de participanţi, juriul împreună cu organizatorii au decis acordarea unor menţiuni. De asemenea, toti concurenţii vor primi diplomă de participare.

Anul acesta Festivalul-Concurs Naţional de Interpretare Muzicală VREAU SĂ CÂNT se bucură de participarea a 88 de concurenţi.

Populare

Recomandări

Părăsiți Rusia cât mai curând! Îndemnul MAE pentru români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) din România i-a îndemnat pe...

Vâlcea. Persoane decedate care „cumpără” medicamente

Un alt caz de corupție iese la iveală în...

Olt. Femeie din Găneasa, înecată într-un canal

O femeie în vârstă de 81 de ani, din...

Cum plănuiește Primăria Craiova să reducă pericolul din autobuzele RAT

Cosmin Teodorescu, unul dintre consilierii locali ai Craiovei, a...