joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedințenii, chemați la muncă de directorul Ioan Suru

În data de 20 octombrie 2017 AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Conducerea instituției, prin directorul Ioan Suru, face apel la toți cetățenii care nu au de lucru să vină să-și găsească o slujbă. Și să se implice activ la standurile angajatorilor, să dorească cu adevărat să muncească undeva, nu să vină ca să facă doar act de prezență.

Mehedințenii care nu au un loc de muncă sunt chemați în zilele următoare mai exact pe 20 octombrie, la Severin, unde, AJOFM Mehedinți oferă circa 500 de locuri de muncă printr-o bursă ce va avea loc în incinta Palatului Theodor Costescu începând cu ora 10. Directorul AJOFM Mehedinți, Ioan Suru, face un apel ca la acest eveniment să participe cât mai multe persoane care nu au un loc de muncă. Și nu să participe doar așa să se afle în treabă ci să se zbată să obțină o slujbă. Căci se știe că Mehedințiul este pe primele locuri pe țară în privința numărului mare de șomeri raportat la numărul populației. În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în judeţ, pentru a oferi posibilitatea tuturor absolvenţilor instituţiilor de învăţământ (dar şi altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă), de a se întâlni în mod direct, față în față, cu angajatorii şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis (concurs, probă de lucru), AJOFM Mehedinți va organiza în data de 20 octombrie 2017, vineri, începând cu ora 10.00, la PALATUL CULTURAL THEODOR COSTESCU (TEATRU) din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr. 4, ”BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI”, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă adecvat pregătirii lor profesionale. La acest târg de locuri de muncă pot participa toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la sfârșitul lunii septembrie 2017, salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Până la această dată, din cei peste 150 angajatori contactaţi, 40 dintre aceştia și-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de muncă oferite de aceștia fiind de 449, din care 15 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, ușoară, asigurări, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, construcții, diverse activităţi de prestări servicii. Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în industria componentelor auto (191), confecții/textile (64), construcții navale (49), alimentație publică (40), industria alimentară (29), asigurări (24), transporturi (10), etc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,În perioada următoare, până în data de 18 octombrie 2017, va continua acţiunea de contactare a agenţilor economici astfel încât un număr cât mai mare de locuri de muncă, din cât mai diverse domenii de activitate, să fie oferite celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă. Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd. Carol I, nr. 3, etaj 2, camera 30, unde se pot depune şi ofertele privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul acestei acţiuni”, a declarat Ioan Suru, directorul AJOFM Mehedinți.

Politica