joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juniori republicani/ CSU, dublu succes la Depou

Juniorii mari de CSU joacă, sâmbătă, meciul decisiv pentru primul loc la „Gică Popescu”, în timp ce trupa lui Dragoș Bon se pregătește de două runde pentru Liga Elitelor.

Debut cu dreptul pentru antrenorul Petrișor Bondrea la cârma juniorilor U-19 de la CSU. În etapa de sâmbătă, echipa pregătită de acesta a învins cu 5-0 (2-0) la „Depou” pe CFR Romgaz Craiova și păstrează șanse la primul loc cu o rundă înainte de finalul etapei preliminare din seria a 10-a.

Golurile echipei lui Bondrea au fost marcate de Ciutică (2), Vulpe, Vlădulescu și Cercel. La CSU Under 19 au jucat: Marc – Albăstroiu, Constantinescu, Puțaru, Sima – Șerban, Baciu, Baicu, Ciutică – Nichifor, Vulpe. Au mai evoluat pe parcursul partidei: Vlădulescu, Cercel, Nițu și Gheorghe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sâmbătă, pe arena de la „Hanul Doctorului”, va avea loc derbiul seriei între Academia de Fotbal „Gică Popescu” Craiova și CSU, o victorie ducându-i pe școlari în Liga Elitelor, în timp ce trupa lui Bondrea este avantajată și de un rezultat de egalitate. Gruparea de la Han a surclasat sâmbătă cu 9-0 pe cei de la CSS prin golurile marcate de: Toboș 3, Zamfi 2, Cazan 2, Lambu și Manda Formula folosită de antrenorul Gică Barbu a fost: Udrea – Nițu, Păduraru, Ștefan, Năzdrăvanu – Enache, Butoi, Zamfir, Toboș – Pîrvuleasa, Lambu. Au mai evoluat Ghițulescu, Badea, Manda, Cazan și Bujor. Un alt joc din etapa a 9-a a fost cel dintre Dinamyk Craiova și CSJ Știința U Craiova încheiat cu victorie echipei oaspete, scor 3-0. Clasamentul seria a 10-a la juniori U-19 este condus de CSU care are 23 puncte (golaveraj 67-9), urmată de Academia de Fotbal „Gică Popescu” 21 (51-19), CSJ 16 (33-21), 4. CFR 12 (19-38), Dinamyk 7 (21-44), 6. CSS 0 (9-59). În etapa viitoare, sunt programate jocurile: 7 octombrie, ora 12 – CSJ Ştiinţa U Craiova – CSS Craiova, Academia de Fotbal „Gică Popescu” Craiova – CSU Craiova și CFR Romgaz Craiova – Dinamyk Craiova.

La U-17 s-a jucat doar 10 minute

Tot o victorie, dar una scurtă și datorită faptului că meciul a durat doar 10 minute, a obținut liderul CSU la juniorii Under 17. Rezultatul dintre CSU și CFR Romgaz a fost 2-0, iar echipa oaspete a evoluat încă din startul meciului cu doar opt jucători pe teren. Mai mult, în minutul 10, unul dintre fotbaliștii celor de la CFR Romgaz s-a accidentat, fiind nevoit să părăsească gazonul, iar jocul a fost întrerupt de arbitrul de centru, conform regulamentului. Golurile în acest joc au fost marcate de Cristea și Sîrbu. Antrenorul Dragoș Bon a optat pentru următoarea echipă: Preduț – Nițuică, Ionescu, G. Negrea, T. Negrea – Rezeanu, Cojocaru, Sîrbu, Moldovan – Baiaram, Cristea. De menționat și faptul că juniorii U-17 conduși de Bon erau deja calificați matematic în competiția Liga Elitelor după rezultatele din etapa trecută. Pe lângă meciul de la Depou s-au mai disputat jocurile: CSS Craiova – Academia de Fotbal Gică Popescu 5-3 și Dinamyk Craiova – CSJ Ştiinţa U Craiova 2-5. Ierarhia la juniorii U-17 după 9 runde disputate este următoarea: 1. CSU 25 (58-3), 2. „Gică Popescu” 16 (29-13), 3. CSS 14 (27-24), 4. Dinamyk 10 (28-27), 5. CSJ 10 (21-32), 6. CFR 3 (9-65). Ultima etapă programează sâmbătă, de la ora 14 partidele: CSJ Ştiinţa U Craiova – CSS Craiova, Academia de Fotbal „Gică Popescu” Craiova – CSU Craiova și CFR Romgaz Craiova – Dinamyk Craiova.

Politica