marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

În Centrul Vechi al Craiovei: Da, Da, Dans!

Craiovenii sunt invitați, vineri, la o seară de dans, în Centrul Vechi al orașului. De la ora 19, craiovenii vor fi iniţiaţi în tainele dansului latino, învăţând paşii de bază ai dansurilor salsa şi bachata de la instructori coregrafi.  Aceasta, în cadrul proiectului „Da, da, dans !” derulat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, împreună cu Primăria Craiova și Salsa Dynamyk Dance Club.

Este vorba despre o manifestație interactivă, evenimentul cuprinzând, „pe lângă lecţia deschisă destinată publicului larg şi reprezentaţii profesioniste de salsa şi bachata susţinute de instructorii coregrafi, realizarea unei rueda de casino (un tip particular de salsa, în care participanţii dansează în cerc, executând mişcările care le sunt strigate de pe margine de un coordonator) cu participarea directă a publicului. De asemenea va fi organizat şi un moment de dans de tip „Jack & Jill”, în care participanţii formează perechi la întâmplare şi dansează liber, fără a fi constrânşi de reguli sau forme de dans specifice.

Un public divers este invitat să trăiască împreună, într-o atmosferă informală, experienţa unei seri latino. Nu vor fi singuri în acest demers, alături de ei fiind, pe tot parcursul serii, instructori coregrafi care le vor ghida primii paşi de salsa şi bachata”, au transmis reprezentanții Casei de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica