joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracal: 16 familii tinere au primit loturi de teren pentru construcţia de locuinţe

16 familii din Caracal au primit de la municipalitate loturi de teren pe care îşi pot construi locuinţe. Beneficiarii sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, conform prevederilor Legii 15/2003.

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că loturile repartizate conform Legii 15/2003 reprezintă singura oportunitate pentru tinerii care doresc să aibă propria locuinţă, având în vedere că nu mai există locuinţe ANL sau sociale disponibile.

Pentru că, în momentul de faţă, locuinţele ANL şi cele sociale nu sunt disponibile, legislativul caracalean a elaborat un proiect de hotărâre pentru repartizarea loturilor de teren repartizate conform Legii 15/2003, tinerilor de până în 35 de ani. Este o oportunitate pentru ei, loturile fiind prin cartierele Bold şi Potroseni”, a declarat Stănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul Local Caracal, parcelele repartizate celor 16 familii au suprafeţe mai mari de 300 de metri pătraţi, datorită configuraţiei terenului ce nu a permis o altă lotizare, astfel încât lăţimea parcelelor rezultate să poată permite construirea de locuinţe şi anexe gospodăreşti.

Politica