vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a, seria a 4-a/ Start perfect pentru „satelit”

Dacă ultimele două sezoane au fost de tranziție pentru echipa a doua de la CSU, în care a terminat în partea a doua a ierarhiei, apoi pe poziția a 8-a sezonul trecut, de data aceasta craiovenii țintesc mai sus.

Locul 2 ocupat după 5 runde în C4, la două lungimi de CS Șirineasa, dau speranțe unui sezon mult mai bun pentru CSU 2 Craiova, mai ales că startul este unul excelent.

Ne gândim că rezultatele să vină în urma unor meciuri bune, cam ăsta este scopul. Obiectivul nostru principal este să creștem tineri, ca ei să poată reprezenta o soluție reală, nu doar pentru antrenamente sau un debut de 5 minute pentru prima echipă, chiar să pună problem pentru prinde primul „unsprezece” și a progresa până la urmă. Rezultatele echipei a doua vin în urma selecției făcute în urma muncii depuse și este normal ca ei să se impună la nivelul Diviziei C, pentru că ei trebuie să joace la un nivel mult mai ridicat”, a declarat antrenorul echipei „satelit”, Cornel Papură, cel care este de două săptămâni și director tehnic al Centrului de juniori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a spus despre numirea sa, în paralel ca șef peste antrenorii din sectorul juvenil de la club, următoarele: „Este o onoare pentru mine să-mi fie dat pe mâini viitorul Științei și țin să asigur fiecare părinte, fiecare copil și fiecare suporter al Universității că realizez ce responsabilitate uriașă am aceea de a fi responsabil de fiecare individualitate care formează, laolaltă, cea mai bună academie de juniori din țară. Strategia diferă de la grupă la grupă, pentru început copii o iau ca un mod de recreere, dar ușor-ușor cei care o au talent și vor să devină profesioniști lucrurile se schimbă. Împreună cu cei care lucrează la centru clubului, vrem să implementăm un program bun, pentru ca jucătorii legitimați la noi să progreseze cât mai bine și să ajungă la prima echipă. Plec de la principiul că omul sfințește locul, iar dacă vom reuși să muncim cu copii, să-i aducem să înțeleagă ce înseamnă fotbalul profesionist, cu siguranță vom aduce câți mai mulți la performanță”.

Sâmbătă, de la ora 17 CSU 2 Craiova va juca în deplasare la Intenațional Bălești, gruparea nou-promovată în C4.

Bondrea în locul lui Gușatu

Adus în această vară la CSU, experimentatul antrenor Petrișor Bondrea a devenit de la începutul acestei săptămâni tehnicianul juniorilor U-19. Bondrea i-a luat locul lui Mugurel Gușatu, acesta urmând să rămână în staff-ul echipei a doua de la CSU. Bondrea, care pregătește și grupa de juniori născuți în 2010, va debuta pe banca tehnică a echipei CSU Under 19, sâmbătă, de la ora 10, la „Depou”, cu CFR Romgaz Craiova.

Politica