Judo/ Verificare utilă la Sibiu

Opt judoka de la CSM Drobeta Turnu Severin au urcat pe podiumul de premiere la Turneul Internațional „Cupa Temerarul”, de la Sibiu.

Rezervată cadeților (U18) și juniorilor (U21), competiția de la malul Cibinului a adunat la start 170 de judoka, majoritatea din România, dar n-au lipsit nici cluburi din Serbia, Bulgaria, Slovacia și Republica Moldova. Printre participanți s-au regăsit și sportivi de la CSM Drobeta Turnu Severin, care au avut prestații foarte bune. Astfel, Iasmina Covaciu (U18; – 48 kg) s-a clasat pe primul loc, după ce a învins-o în finală chiar pe colega ei de club Diana Argint. Tot pe locul secund a încheiat concursul și Krisztina Tătar (U21; – 48 kg), în timp ce Ana-Maria Stroe (U18; – 44 kg), Roberta Ioviță (U18; – 52 kg), Andreea Bortoș (U21; – 57 kg), Alexandru Chicin (U18; – 73 kg) și Vlad Topală (U18; – 81 kg) au prins ultima treaptă a podiumului de premiere. Alexandra Nae (U18; – 52 kg) s-a clasat pe 5.

A fost o competiție reușită, cu parteneri de întrecere puternici. O verificare binevenită pentru campionatele naționale care vor avea loc în această toamnă”, a declarat Lena Sterea, antrenor la clubul severinean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Contract semnat pentru un sistem de alimentare cu gaze de peste 12 milioane de euro

Marți, 30 mai, administrația locală din Bujoreni-Vâlcea a semnat...

Nou strat de asfalt, în localitatea Podeni

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers la...

Iohannis le-a promis sindicaliștilor că girează un acord politic în Coaliție

Întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu liderii sindicatelor din Educație...

Evenimente de Ziua Internațională a Copilului, în Târgu-Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu a pregătit evenimente de neratat...