Numiri cu delegaţie pentru un an, în fruntea ISJ Olt

Mariana Gheorghe şi Florica Grecu au fost delegate, recent, de ministrul Educaţiei să îndeplinească funcţia de inspectori adjuncţi ai ISJ Olt pentru următorul an sau până la ocuparea posturilor prin concurs, potrivit informaţiilor Jurnalul Olteniei.

Cele două ocupau funcţiile şi anterior. Prima dată, Mariana Gheorghe şi Florica Grecu au fost numite pe funcţie, pe 27 februarie, de ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, cele două înlocuindu-le pe fostele liberale Arina Georgescu şi Dalia Cârstea, între timp trecute la ALDE.

Şi funcţia de inspector şcolar general va fi ocupată cu delegaţie, începând de luni. Inspectorul Adrian Bărbulete şi-a exprimat intenţia de a ocupa acest post, depunându-şi CV-ul, după ce ministrul Educaţiei a demis-o pe Felicia Man, în urmă cu două săptămâni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbulete lucrează de mai bine de şapte ani în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt. În perioada 2010-2012 a fost inspector dezvoltarea resurselor umane, iar din 2012 până în prezent este inspector pentru management instituţional.

Populare

Recomandări