vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu în centrul de plasament din Târgu Cărbunești

21 de copii au fost evacuați, vineri seara, din centrul de plasament din Târgu Cărbunești, după ce un incendiu a izbucnit în bucătărie. La fața locului s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.

Potrivit reprezentanților centrului, în seara zilei de 25.08.2017, la ora 21.30, salariații C.S.C.C.D. Târgu-Cărbunești, care se aflau de serviciu conform graficului de lucru, s-au autosesizat cu privire la apariția unui miros de fum într-unul din spațiile de la etajul 1 ale clădirii, unde funcționează bucătăria dietetică ce deservește o parte din beneficiarii complexului.

Salariații au pus imediat în practică procedura specifică pentru astfel de situații, au evacuat din clădire toți beneficiarii aflați în supraveghere și au acționat de urgență la stingerea începutului de incendiu cu mijloacele de intervenție aflate în dotarea unității, astfel că la sosirea echipajului de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, pericolul era înlăturat și toți cei 21 de beneficiari se aflau în siguranță, arată conducerea centrului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului ar fi fost un scurtcircuit electric produs la o plafionieră. Incendiul nu s-a extins și nu a provocat pagube majore.

În centrul de plasament din Târgu Cărbunești se află copii instituționalizați cu vârste între 1 și 5 ani.

Politica