miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat dispărut, găsit mort într-o fântână

Un bărbat din comuna Padeș a fost găsit decedat într-o fântână din satul Văieni, după ce fusese dat dispărut de către fratele său.

Totul s-a petrecut marți, iar cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul, Cornel Nădrag, nu a mai fost văzut din data de 20 august, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice pe terasa unui local de pe raza localității de domiciliu.

„În urma verificărilor și căutărilor efectuate pe raza de competență, persoana dispărută, a fost găsită decedată pe raza satului Văieni, într-o fântână situată în curtea imobilului unui bărbat, de 32 de ani. A fost efectuată cercetarea locului faptei, iar pentru scoaterea cadavrului din fântână a intervenit un echipaj I.S.U Gorj, Garda de Intervenție Nr. 2 Tismana. În urma examinării sumare a cadavrului nu s-au constatat urme de violență pe cap trunchi sau membre, fiind transportat la S.M.L Gorj în vederea efectuării necropsiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

La activitățile de căutare a bărbatului au participat opt poliţişti, patru jandarmi cu un câine de urmă şi șase lucrători din cadrul ISU Gorj.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica