Conecteaza-te cu noi

Eveniment

A murit după ce a căzut de pe motocicletă

Publicat

pe

Un tânăr, de 24 ani, din Drobeta Turnu Severin, și-a perdut viața după ce a căzut de pe motocicletă.

La data de 06.08.2017, ora 01:54, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin s-a produs un accident de circulație soldat cu o victimă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin care au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea o motocicletă, pe centura ocolitoare a municipiului, din direcția Șimian-Orșova, din cauza neatenției, a pierdut controlul asupra direcției căzând pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde în jurul orei 07:00, medicii au declarat decesul acestuia”, potrivit Poliției Mehedinți.

Polițiștii mai spun că tânărul nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului condus, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.