joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosar penal pentru un angajat al CEO

Un tânăr de 25 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Totul s-a petrecut luni dimineața, când polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că a fost implicată întru-un accident rutier, pe raza comunei Mătăsari.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetarea locului faptei, constatând că un tânăr, de 25 de ani, din comuna Slivileşti, în timp ce conducea un autoturism pe DC 86 Croici, s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, condus de femeia, de 47 de ani, iar la revenirea pe bandă nu a păstrat o distanţă laterală suficientă şi a intrat în coliziune laterală cu acesta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a părăsit partea carosabilă și a intrat în şanţ. Inițial, tânărul a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior, de polițiști, în parcarea Carierei Jilţ Sud. În urma impactului, un bărbat, de 80 de ani, din comuna Slivileşti, pasager pe scaunul din dreapta față, al autoturismului condus de tânăr, a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Târgu Jiu pentru investigaţii medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conform presei din Gorj, șoferul responsabil de producerea accidentului este angajat al Complexului Energetic Oltenia, la Cariera Jilț Sud.

Politica