joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Nişte legi care să apere şi cetăţenii din ţară asta puteţi să concepeţi?”

Liderul formației rock Trooper a reacționat, printr-o postare pe Facebook, la crima abominabilă petrecută în noaptea de duminică spre luni în localitatea gorjeană Motru. Atunci, Ecaterina Simona Iliescu, o femeie de 34 de ani, a fost bătută de concubin cu sălbăticie şi torturată timp de două ore, până când a încetat din viață. Bărbatul, Ion Jianu, concubinul său pentru o perioadă de șapte ani, are 52 de ani.

Deși nenorocirea s-a petrecut într-un bloc și vecinii au auzit ce se întâmplă, nimeni nu a sunat la 112.

Ion Jianu este un criminal din Motru. Treaba stă aşa: omul şi-a bătut iubita cu pumnii şi cu o scândură timp de două ore. Nu a fost suficient. S-a gândit să o dea cu capul de o oglindă până când s-a spart. Apoi a luat un ciob şi i-a tăiat o ureche. Urechea a fost aruncată apoi la wc. Cu acelaşi ciob a început să o scalpeze!!!!! Tot nu a fost suficient. A urmat o repriză de dat cu capul de pereţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atunci femeia a încetat din viaţă. În aceste două ore de iad s-a ţipat. Şi de ură, şi de durere, şi de frică. Toţi vecinii au auzit. Nimeni nu a sunat la Poliţie. Unii de frică răzbunării, alţii de teamă să nu fie amendaţi pentru că au chemat Poliţia fără motiv. Atât de cretini sunt unii. Criminalul era cunoscut şi recunoscut. Atât de Poliţie, cât şi de vecini. Fosta soţie a criminalului se aruncase de la etaj cu ani în urmă pentru că mizerabilul o ameninţă cu un cuţit. Şi forma de viaţă era încă în libertate încât să tortureze o altă femeie. După această poveste adevărată de groază… întreb: jegoşilor care staţi cu c******e voastre penale pe legile acestei ţări, chiar nu se pot vota nişte pedepse reale pentru toţi criminalii, violatorii şi pedofilii care zburdă fericiţi prin România? Înţeleg că în micimea voastră îi salvaţi pe ăştia care fură bani, păduri etc. Vă place banul. Vă place puterea. Însă nişte legi care să apere şi cetăţenii din ţară asta puteţi să concepeţi?

Nu mai protejaţi crima! Cum se poate să fie liber un dement care şi-a făcut soţia să sară de la etaj? Iată ce a făcut acum!!! Sunteţi conştienţi că VOI sunteţi complici? Poliţia, politicienii, judecătorii vânduţi… Toţi sunteţi complici! Câte femei au cerut ajutorul Poliţiei în ultimii ani şi nu au primit decât umilinţă şi sictir??? Vă spun eu! Sute! Jegoşilor… Într-o zi poate fetele voastre or să ajungă lângă un astfel de om. Sunt curios cum v-aţi ocupa de caz. Cum aţi propune legi noi şi cum aţi vrea să îi vedeţi în lanţuri pe toţi mizerabilii ăştia. Aş vrea să vă mai spun multe lucruri, în cuvinte mai clare, dar nu vreau să-mi închidă facebook-ul contul. Încă.

Sunt cu ochii pe acest caz. Ia să vedem cum o să ia criminalul trei ani cu suspendare. Păi ce a făcut? A omorât o femeie. Să o ia dracu’. Mai sunt câteva milioane numai în România. Doar nu închidem un om pentru o crimă. Să îi distrugem bucuria cu astfel de fapte urâte. Lasă aşa. Să se bucure! Să le povestească prietenilor la bere cum ţipa proastă aia. Cum cerea ajutor. Să radă! Să fie eroul cartierului. I-a dat el o lecţie! Aşa se procedează cu femeile neascultătoare! Mai spargem şi câteva seminţe… Să ne aducem aminte cum îi pocnea capul femeii când izbea peretele.

Şi dacă nu îl cred prietenii de bere, îi putem aduce pe vecinii frumoşi şi curajoşi care s-au prefăcut că nu aud două ore de ţipete şi urlete. Bravo, România! Când vom avea legi noi, băi jegoşilor? Când strângem prin biserici semnături pentru schimbarea pedepselor pentru criminali, violatori şi pedofili? Împotriva homosexualilor am văzut că s-a putut. Când vor avea curaj vomele din clasa politică să discute despre acest subiect dureros? Când vom avea curajul să îi arătăm cu degetul pe toţi aceşti bărbaţi (pretind ei) care consideră că este normal să-ţi baţi soţia/iubita/amanta etc.? Când o să-şi facă Poliţia treaba? Când mama dracului o să fie ceva normal în ţară asta???

A mai murit o femeie în chinuri, băi jegoşilor! A murit scalpată! Dată cu capul de pereţi! Cretinilor de la putere! Se aude la voi acolo? Sunteţi părtaşi la fiecare crimă, la fiecare viol care are loc în ţară asta! Jegurilor!”, este textul pe care l-a scris, pe rețeaua de socializare, Alin Dincă, liderul formației Trooper.

 

Politica