joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga 1/ Mitriță vrea un debut cu Milan

Fostul mijlocaș al pescarei s-a duelat de două ori sezonul trecut cu echipa „rosso-nero”.

După un periplu de doi ani în Cizmă, în serie A și B, craioveanul Alex Mitriță nu a debutat în meciul de sâmbăta trecută de la Severin contra celor de la Concordia Chiajna, deoarece nu a avut toate documentele necesare înregistrării la FRF, dar speră să o facă joi contra celor de la AC Milan în Europa League.

Sunt foarte fericit că m-am întors acasă după o pauză de doi ani. Am vrut să mă întorc în orașul în care m-am născut, în care am crescut, am iubit această echipă și o voi iubi. Am venit să ajut cât mai mult în acest an cât sunt împrumutat de Pescara și sper să contribui cât mai mult la îndeplinirea obiectivelor. Pentru mine ar fi o onoare să debutez la Craiova împotriva lui AC Milan. Îmi doresc să rămân la Craiova și din vara viitoare și vreau să câștigăm cât mai multe trofee. Am mai fost dorit și de alte echipe din România, dar singura mea opțiune a fost CS Universitatea. Am urmărit din Italia toate meciurile Craiovei și văd o echipă bună, competitivă, care poate să câștige multe trofee. Voi munci bine la fiecare antrenament și voi da totul pentru un loc de titular. În acești doi ani petrecuți în Italia, am crescut foarte mult din punct de vedere fizic și tactic. Nu voi uita niciodată să driblez. M-am născut cu acest lucru în sânge și cred că o să mor cu el”, a declarat Alex Mitriță. În vârstă de 22 de ani, Mitriță nu a dezamăgit la echipa din Pescara, pentru care a jucat 37 de partide, a marcat de două ori și a reușit șase pase de gol. De asemenea, în perioada în care a evoluat la FC Viitorul, adică două sezoane, a înscris 6 goluri în 50 de meciuri, micuțul mijlocaș fiind considerat unul dintre cel mai tehnici tineri jucători din prima ligă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Milan fără Bacca, Biglia și Bonucci

AC Milan, adversara celor de la CSU în meciul de Europa League de joi, nu se va baza pe 3 jucători importanți în meciul de la Severin, programat joi la ora 21. Din lista trimisă la UEFA lipsesc jucătorii transferați de curând, Leonardo Bonucci și Lucas Biglia, precum și atacantul columbian Carlos Bacca, acesta rămânând în Italia din pricina unor probleme medicale. Delegația „diavolilor” va ajunge în Craiova miercuri, în jurul orei 15.00, și va fi și cazată în Bănie, urmând ca joi, la prânz, fotbaliștii multiplei campioane a Italiei să ia contact cu stadionul „Municipal” din Severin. Partida retur va avea loc pe 3 august de la ora 21.45 pe legendara arenă „San Siro” din Milano.

Politica