miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: „Șofer” de 17 ani, reținut pentru furt și conducere fără permis

La data de 23 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. Gorj, un tânăr, de 17 ani, din comuna Cătunele, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi furt.

Acesta, în seara zilei de 22 iulie a.c., ar fi alimentat un autovehicul, cu combustibil în valoare de 150 de lei, dintr-o stație de alimentare cu punct de lucru în Motru, Calea Severinului, după care ar fi plecat fără să achite contravaloarea carburantului, autovehiculul fiind pus în urmărire de polițiști.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea autoturismul căutat, pe raza municipiului Motru, însă, neoprind la semnalul regulamentar de oprire efectuat de polițiști, s-a procedat la urmărirea autoturismului și s-a reuşit blocarea acestuia și oprirea în trafic, pe DN 67 D Baia de Aramă, cu ajutorul polițiștilor din cadrul Poliţiei Baia de Aramă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu această ocazie a fost identificat conducătorul auto, ca fiind tânărul, de 17 ani, reieșind faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru care a emis ordonanţă de revocare a măsurii de reţinere, pentru 24 ore și punerea în libertate de îndată, întrucât a intervenit împăcarea părţilor.

IPJ Gorj

Politica