joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga 1/Puncte împărțite de Briceag

Craiovenii au deschis scorul ca și în prima etapă prin Băluță, dar rezultatul final a fost stabilit de o greșeală a fundașului stânga.

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat pe teren propriu, pe stadionul Municipal” din Drobeta Turnu Severin, cu Concordia Chiajna, în etapa a doua din Liga I. Cel mai în formă jucător al CSU din acest început de sezon, Alex Băluță, a deschis scorul în minutul 13 al partidei. Bancu a centrat în fața porții, iar căpitanul gazdelor a șutat puternic, sub transversală. Replica oaspeţilor a venit după zece minute. Briceag a greșit nepermis, Cristescu i-a furat mingea, a pasat până la Grădinaru, care a dat mingea peste Calancea, iar acelaşi Cristescu a egalat. Cu gândul la confruntarea de joi cu AC Milan, elevii lui Devis Mangia nu au prestat un joc extraordinar, iar rezultatul final demonstrează acest lucru. După pauză vârful oaspeților, Marius Pena, a irosit o ocazie mare în minutul 57 al meciului. Lovitura sa de cap s-a scurs pe lângă poarta lui Calancea. Jocul s-a mai echilibrat în partea a doua a meciului, fără prea multe ocazii importante de gol. Fundașul central Spahija ar fi putut să o aducă pe CSU în avantaj în minutul 68, însă șutul puternic al acestuia a trecut pe lângă poarta ilfovenilor.

În meciul cu Concordia Chiajna la CSU au jucat: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Gustavo, Screciu, Zlatinski (63 Rossi), Bancu (85 A. Popescu)– Băluţă – M. Roman. De partea cealaltă, noul antrenor al ilfovenilor Vasile Miriuță i-a folosit pe: Bălgrădean – Albu, Tipuric, Zeba, Bucurică – Grădinaru (56 Buleică), V. Gheorghe, R. Costin, Cristescu – Pena (71 Batin), Răducanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Etapa viitoare, craiovenii vor juca în deplasare, de la ora 21, la FCSB, dar până atunci vor întâlni la Severin pe AC Milan, echipă care a demolat cu 4-0 în amicalul de sâmbătă pe Bayern Munchen.

Vor mai veni jucători

Managerul general al CSU, Marcel Popescu, consideră că pe lângă ultimii doi fotbaliști sosiți în Bănie, este vorba de portughezul Tiago Ferreira și Alex Mitriță, CSU va mai aduce încă 2-3 jucători.

Nu ne-am oprit din transferuri. Probabil, în zilele următoare, o să reușim să mai transferăm doi-trei jucători tot de mare valoare, negocierile cu ei se poartă de o lună și jumătate, nu sunt lucruri simple. Așa cum vă spuneam în urmă cu o lună și jumătate cel mai delicat amănunt era credibilitatea fotbalului românesc. Deci vor veni doi-trei jucători pentru a dubla toate posturile, pentru a fi într-adevăr competitivi și pentru a juca pe cele două fronturi, pentru Cupă și campionat”, a spus Marcel Popescu.

REZULTATE ETAPA A II-A

Vineri, 21 iulie

Sepsi Sfântu Gheorghe – Juventus Colentina 2-1

Sâmbătă, 22 iulie

CSU Craiova – Concordia Chiajna 1-1

CFR Cluj – Viitorul Constanța 2-0

Duminică, 23 iulie

CSM Poli Iași – Gaz Metan Mediaș

s-a terminat după inchiderea ediției

Dinamo – FC Botoșani

s-a terminat după inchiderea ediției

Luni, 24 iulie

FC Voluntari – Astra Giurgiu ora 21.00

Politica