vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljean reținut pentru incendierea unei locuințe

 În seara zilei de 19.07.2017, în jurul orelor 2315, Poliţia oraş Filiaşi a fost sesizată prin SNUAU 112 de Ţ. ION, din  localitatea Răcarii de Sus, judetul Dolj, despre  faptul că  la locuinţa vecinei sale a izbucnit un incendiu, fiind anunţaţi şi pompierii.
La faţa locului polițiștii au stabilit că S. IONEL-MARIUS, 35 de ani, din localitate, în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu părinţii, în jurul orelor 2230, pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii contradictorii cu mama sa, a dat foc unor obiecte de îmbrăcăminte din interiorul locuinţei, iar focul a cuprins tot imobilul, care a ars  în proportie de aproximativ 80 % din suprafaţa de locuit , extinzându-se si la acoperişul imobilului.
Focul a fost  stins de pompieri din cadrul ISU Dolj, care au stabilit ca sursă probabilă de producere „folosire intenţionată a focului deschis”.
În urma efectuării cercetării la fața locului , precum și din verificările efectuate s-a stabilit că, S. IONEL-MARIUS înainte de a incendia locuința, a agresat-o fizic pe mama sa Statie Elvira.
Polițiștii doljeni au luat măsura reținerii pe o durata de 24 ore împotriva suspectului , pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe in familie și distrugere prin incendiere, urmând ca în ziua de 21.07.2017 sa fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași cu propunere  de luare a unei masuri preventive .          
Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Dolj.

Politica