joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținut de polițiști după ce a furat doi acumulatori auto

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova  l-au depistat, ieri dimineaţa,  pe R. ADI, 24 de ani, din comuna Coșoveni, județul Dolj, care avea asupra sa 2 acumulatori auto.
În ceea ce privește proveniența bunurilor, tânărul a declarat că în aceeași noapte, le cumpărase de la o persoană pe care nu o cunoaște.
Existând suspiciuni cu privire la cele declarate de tânăr, cercetările au fost continuate de lucrătorii Secției 3 Poliție  astfel că, în aceeași dimineață  în parcarea bl.21-22 de pe bulevardul Decebal, au fost identificate 2 autoturisme, care prezentau urme de forțare la nivelul capotelor motor și nu mai aveau acumulatorii în lăcașul special destinat.
În urma verificărilor efectuate au fost identificați proprietarii celor 2 autoturisme în persoana numiților S .Ilie , 36 de ani, respectiv I. Ștefan, 61 de ani, ambii din mun. Craiova, polițiștii craioveni stabilind totodată că cei doi acumulatori găsiți asupra lui R. ADI fuseseră sustrași în noaptea de 19/20.07.2017 din autoturismele ce le aparțin persoanelor anterior amintite. 
Prejudiciul cauzat, în valoare totală de 1000 lei, a fost recuperat în întregime de oamenii legii , care l-au restituit persoanelor vătămate.
Cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  furt calificat,
și, având în vedere probatoriul administrat în cauză, a fost dispusă continuarea urmăririi penale față de suspectul R. ADI, totodată fiind propusă punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt califcat, propunerea polițiștilor fiind însușită de procurorul de caz.
 Organele de poliție au procedat la reținerea inculpatului pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca în data de 21.07.2017 să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.
Inculpatul R. ADI a fost introdus în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Dolj.

Politica