Conecteaza-te cu noi

Actualitate

50 de ani de căsnicie, sărbătoriți la Primăria Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

Încă 21 de cupluri din Râmnicu Vâlcea au fost sărbătorite cu ocazia aniversării a 50 de ani de căsnicie. Totul s-a petrecut miercuri, gazda evenimentului fiind viceprimarul Eusebiu Vețeleanu.

Cu această festivitate, numărul cuplurilor care au marcat „Nunta de aur” în Sala de Consiliu a Primăriei Râmnicu Vâlcea, de la debutul acţiunii, în 1999, şi până în prezent, a trecut de cifra de 2.000, ajungând la 2.005 perechi. Ca şi până acum, sărbătoriţii au primit din partea reprezentantului administraţiei locale o floare, o diplomă de fidelitate, precum şi tichete sociale în valoare de 600 lei pentru fiecare cuplu. La finalul acţiunii, s-a ciocnit o cupă de şampanie şi s-au făcut fotografii cu aniversaţii.

Tichete sociale pentru nonagenari

Tot în această perioadă, 15 râmniceni cu vârsta de peste 90 de ani au intrat în „Clubul Nonagenarilor”, primind, la domiciliu lor sau la sediul Direcţiei de Protecţie Socială, tichete sociale în valoare de 500 lei, pentru vârstele cuprinse între 90 şi 94 de ani, sau de 700 lei pentru vârste cuprinse între 95 şi 99 de ani.

© 2021. Toate drepturile rezervate.