Probleme, în Gorj, după ploaia de miercuri

Mai multe străzi din municipiul Târgu Jiu au fost inundate în urma ploii care a căzut, miercuri. Canalizarea nu a făcut față cantității de apă, iar în cartierul Bicaz, scrie pandurul.ro, unde locuiesc mulți șefi din primărie, apa a fost de o palmă pe străzi, deși aceasta este zona din Târgu Jiu unde, în ultimii ani, s-au făcut cele mai multe investiții în infrastructură. Cazuri asemănătoare au fost semnalate și în zona centrelor comerciale, dar și în Debarcader.

Reprezentanții municipalității târgujiene au anunțat că s-a intervenit în mai multe zone, având în vedere că sistemul de canalizare nu a făcut față.

Probleme din cauza furtunii au mai fost și în cartierul 9 mai, unde o creangă a unui copac s-a prăbușit pe o mașină. Tot acolo, un stâlp de electricitate a fost pus la pământ de vânt.

Totodată, vii și grădini au fost distruse la Izvoarele, lângă Turceni, din cauza grindinei. Nu în ultimul rând, și poarta de la Muzeul Satului din Curtișoara a fost doborâtă de vântul puternic de miercuri dimineața.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Mehedinți. Țigări de 1 milion și jumătate de euro, confiscate de polițiști

Un bărbat de 47 de ani, cu cetățenie bulgară...

UCV. Studenții și-au prezentat facultățile, facultățile și-au premiat profesorii

Universitatea din Craiova (UCV) a avut vineri seara dublu...

Urmărire ca-n filme! A fost oprit cu 23 de focuri de armă

Un bărbat care a condus băut, a fost oprit...

Beat și fără permis, a întrat cu mașina în gard

Un bărbat de 38 de ani din Poiana Mare,...