joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Fun in Summer”, la Biblioteca „Aman”

Săptămâna 10-14 iulie, în cadrul proiectului „Fun in Summer”, un program de îndrumare și informare a copiilor din centrele sociale din Craiova care se va desfășura pe parcursul vacanței de vară a anului 2017, este consacrată Protecției Mediului.

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, secția American Corner/Mediatecă a organizat vizionarea filmului „Waste Land”, acțiune prin care s-a vizat antrenarea copiilor în direcția unei dezbateri pe marginea temei Protecției Mediului.

Fun in Summer reunește opt teme de activități care se vor desfășura în lunile iulie și august la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, dar și la Muzeul de Artă din Craiova și Muzeul Olteniei. Activitățile se adresează copiilor de la „Centrul Social pentru Copii Aripi de lumină”, respectiv „Centrul Social multifuncțional pentru copii Best Life”, ambele entități funcționând sub Arhiepiscopia Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Scopul proiectului constă în organizarea de ateliere și activități instructive și educative. Perioada de implementare a proiectului este 3 iulie – 31 august.

Birou Presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

Politica