vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cursuri la mare sau la munte pentru angajaţii Primăriei Craiova

Primăria Craiova achiziţionează servicii de formare profesională pentru 158 de angajaţi ai instituţiei, însă cursurile trebuie să se desfăşoare la mare sau la munte, după cum se arată în documentaţia întocmită pentru achiziţie.

Primăria Craiova a scos la licitaţie un contract de servicii prin care doreşte achiziţia de servicii de formare profesională pentru 158 de angajaţi ai instituţiei. Prestatorii pot depune oferte până pe 18 iulie, după cum se arată în anunţul publicat în Serviciul Electronic pentru Achiziţii Publice (SEAP).

Pe lângă formarea profesională a angajaţilor, primăria vrea şi servicii de turism de la cel cu care va semna contractul. Aceasta pentru că, potrivit caietului de sarcini, autoritatea locală urmăreşte săşi trimită angajaţii la mare sau la munte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programele de formare vor fi desfăşurate cu participarea directă a beneficiarilor, în locaţii puse la dispoziţie de prestator în judeţele Constanţa, Braşov şi Prahova. (…) Structura de primire turistică cu funcţiuni de cazare şi masă/restaurant trebuie să fie amplasată în locurile de desfăşurare propuse în oferta tehnică, într-o zonă civilizată şi curată, pentru a facilita cât mai mult accesul participanţilor la structura de primire turistică, precum şi la mijloacele de transport în comun uzuale din zonă. (…) În ofertă vor fi nominalizate numai unităţile de cazare care au clasificare 3 stele”, se arată în caietul de sarcini publicat şi pe site-ul Primăriei Craiova.

Cursurile pe care Primăria Craiova vrea ca proprii angajaţi să le urmeze sunt în domeniile: comunicare şi transparenţă decizională, dezvoltare personală, dezvoltare regională durabilă, drept şi legislaţie comunitară, gestionarea fondurilor externe, IT&C, politici şi afaceri europene, resurse şi servicii publice. Cei mai mulţi dintre cei 158 de angajaţi, mai exact 71, vor fi trimişi la cursuri de management.

Conform anunţului publicat în SEAP, valoarea estimată a contractului deachiziţie publică este de 417.120 lei, calculată astfel: -curs de formare profesională: 158 persoane x 850 lei/pers.= 134.300 lei (0% TVA); -servicii hoteliere (cazare + masă 7 nopți): 158 persoane x 1790 lei/pers.= 282.820 lei (9% TVA). Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut.

Cursurile ar urma să se defăşoare de la data semnării contractului şi până la 17 decembrie 2017.

Politica