sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Săuleanu: Partidele au avut șansa lor

Au mai rămas trei zile până la alegerile locale parțiale pentru funcția de primar al municipiului Craiova. Candidatul independent Lucian-Bernd Săuleanu trăiește, muncește și predă în Craiova. Crede că este momentul ca orașul să fie condus de un om care nu depinde de structurile de partid și nici care să-și dorească demnități la nivel național punând astfel administrația locală în plan secund.

Duminică, 11 iunie, voi, craiovenii, puteți să faceți schimbarea de care avem nevoie. Cred că partidele au avut şansa lor şi nu au făcut decât să erodeze încrederea voastră. În cazul alegerilor locale contează mai mult persoana, iar nu partidele. De aceea vă invit să nu țineți cont de formațiuni politice, ci să identficați persoane receptive la problemele voastre şi dispuse să le găsească soluţii, deoarece până acum preocuparea pentru problemele locale a lipsit cu desăvârșire din agenda politicienilor craioveni. Atenția lor este concentrată pe luptele din interiorul partidelor, iar energia irosită în dezbaterile de la București”, susține avocatul Lucian-Bernd Săuleanu, candidat independent la funcția de primar al municipiului Craiova.

În opinia lui Săuleanu, Craiova trebuie să devină locul unde tinerii își doresc să vină, nu să plece. Să fie un oraș administrat eficient care poate oferi oportunități, siguranță și confort.

Policlinica Buna Vestire Craiova

PSD v-a oferit de mai mulți ani o administrație locală ineficientă, folosind în interes propriu resursele orașului, iar celelalte partide au asistat pasiv, atitudine explicabilă odată ce PNL și-a pierdut identitatea după experimentul USL, iar noul USR nu are substanță. Veniți duminică la vot și arătați politicienilor care guvernează și administrează prin intimidare cu scopul sifonării banului public că vreți altceva. Spuneți-le în felul acesta că vreți să nu mai ratăm oportunități, că doriți servicii publice de calitate, investiții pentru voi și copii voștri”, a declarat candidatul.

Încă din momentul în care și-a anunțat candidatura ca independent pentru funcția de primar al municipiului Craiova, Lucian-Bernd Săuleanu și-a asumat un program simplu, orientat spre nevoile craiovenilor.

Este cert că de-a lungul ultimilor ani s-au pierdut ocaziile de a se investi milioane de euro în dezvoltarea economiei locale și implicit de a crea locuri de muncă, într-un cuvânt, de a ne face viața mai bună. Candidez ca independent cu promisiunea că voi lucra cu toți cei interesați de binele Craiovei. Viziunea mea este aceea a unui oraș deschis investițiilor, creativității și proiectelor curajoase. Trebuie să îndrăznim să redescoperim orașul și să creștem frumos copiii și proiectele noastre!”, afirmă Lucian Săuleanu.

Pe buletinul de vot candidatul independent Lucian-Bernd Săuleanu ocupă poziția șapte.

Politica