vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

JUNIORI U19/Viitorul Calafat, din nou adversara Mehedințiului

Pentru al treilea an consecutiv, reprezentantele Mehedințiului și Doljului se întâlnec în cadrul etapei interjudețene a Juniorilor A1

ACS Drobeta și Viitorul Calafat dispută, astăzi, de la ora 17:30, pe Stadionul Termo din Tr.Severin, manșa-tur a fazei interjudețene din cadrul Campionatului Național U19 – Județean (A1). Viitorul Calafat a reprezentat și anul trecut Doljul, iar în aceeași fază a întâlnit campioana Mehedințiului din 2016, CS Strehaia. După ce a pierdut primul meci la masa verde, deoarece jucătorii n-au avut viză medicală de la Policlinica Sportivă pe carnetele de legitimare, Viitorul Calafat a remediat problema pentru jocul-retur, de pe propriul teren, pe care l-a câștigat cu 2-1. Astfel, CS Strehaia a acces la etapa zonală, care a avut loc la Pitești. Mehedințenii au fost învinși de FC Băbeni, dar vâlcenii au pierdut ulterior meciul decisiv cu CSS Caracal, care a acces astfel la turneul final.

Elevii lui Țurai, în fața unui nou examen

Policlinica Buna Vestire Craiova

La turneul zonal speră să acceadă și antrenorul severinean Relu Țurai. Acesta nu e la prima experiență de acest gen, după ce, în urmă cu 2 ani, elevii săi de la Liceul Șerban Cioculescu, care au jucat la vremea respectivă pentru AS Turnu Severin, au fost învinși, la etapa interjudețeană, de Unirea Leamna (2-3, 0-3). „Am câștigat fără înfrângere campionatul județean din Mehedinți și sper să accedem la etapa zonală. E un examen al maturității pentru elevii mei de la Liceul Șerban Cioculescu. În urmă cu 2 ani, am fost învinși la etapa interjudețeană de Unirea Leamna, reprezentanta Doljului. Acum jucăm cu Viitorul Calafat și sper să ne impunem în primul meci, pentru a lua o opțiune serioasă de calificare. Am încredere în acești băieți, fiindcă o parte dintre ei au jucat și la echipa de seniori, pentru ACS Drobeta, în sezonul recent încheiat al Ligii a IV-a”, a declarat profesorul Relu Țurai. Lotul echipei sale e format din: Eduard Lupu – Costin Albici, Florin Brezoi, Marius Crăc, Adelin Ciocionoiu, Marian Bratie, Elvis Roman, Marius Lăcustă, Laurențiu Țărineanu, Andrei Lazăr, Norocel Gogonea, Andrei Moraru, Marian Moraru, Răzvan Șunei, Alexandru Boulescu, Andrei Bleoncă, Gianin Șchiopescu și Adrian Nistoroiu.

Politica