miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biciclist căzut pe drum, mort după ce a fost acroșat de o mașină

Un bărbat, de 49 de ani, din comuna Florești, Mehedinți, care se afla pe partea carosabilă lângă o bicicletă, a decedat după ce a fost acroșat de un autoturism.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul de urgență 112, luni seara, de către un participant la trafic, despre faptul că în comuna Bălești, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Teleşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Corneşti, din direcția Târgu Jiu către Peştişani, ar fi acroșat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Floreşti, județul Mehedinţi, care se afla căzut pe partea carosabilă, pe acelaşi sens de mers, lângă o bicicletă nesemnalizată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care i-a acordat primul ajutor bărbatului, fiind efectuate manevre de resuscitare, dar, ulterior, s-a constatat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Gorj în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Conform unor surse, bărbatul decedat consumase alcool și era căzut pe drum când a fost lovit de mașină.

Sursa foto: pandurul.ro

Politica