vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Casa de Cultură a Sindicatelor ar putea fi reabilitată

Primăria Târgu Jiu vrea să ia în propriul patrimoniu Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, pentru a o reabilita. Primarul interimar Aurel Popescu a explicat că se va negocia cu lichidatorul preluarea imobilului. Acesta a fost câștigat în instanță de către o fundație cu același nume, însă instituția este acum în insolvență.

„Casa de Cultură din Târgu Jiu ar putea intra în patrimoniul primăriei și insist ca acest lucru să se întâmple într-un timp foarte scurt. În această perioadă lichidatorul judiciar a comandat o evaluare financiară a imobilului. Pentru că Primăria Târgu Jiu este înscrisă la masa credală, vom negocia cu lichidatorul preluarea Casei de Cultură. Am discutat cu colegii mei de la Serviciul Investiții și căutăm deja soluții de finanțare pentru reabilitarea clădirii”, a scris, pe Facebook, primarul interimar.

În acest an pornim lucrările de reabilitare a Căii Eroilor”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult decât atât, acesta a anunțat și că Reabilitarea Căii Eroilor din Târgu Jiu ar urma să înceapă în acest an, prin fonduri de la Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Proiectul de reabilitare a Căii Eroilor va începe în acest an. Mulțumesc doamnei ministru Sevil Shhaideh care ne-a dat asigurări că în scurt timp proiectul va fi semnat și etapizat pentru perioada următoare. Chiar dacă unii au spus că sunt doar vorbe, noi ne-am ocupat ca proiectele să fie puse în practică. Avem susținerea Guvernului României și pot să vă spun că veștile bune pentru comunitatea noastă nu se opresc aici. Așadar, în acest an pornim lucrările de reabilitare a Căii Eroilor pentru că vom avea fonduri asigurate prin PNDL”, a mai precizat Aurel Popescu pe rețeaua de socializare.

Politica