vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trupa lui Mogoșanu a terminat pe doi în serie și întâlnește UTA în semifinale

Ieri au avut loc ultimele meciuri din seriile Ligii Elitelor, atât la U19, cât și la U17, care au stabilit clasamentul final înainte de fazele finale. Calificată deja matematic în semifinale, echipa de elite U17 a CSU Craiova a jucat miercuri pentru a încerca să-și păstreze primul loc din serie, însă chiar dacă a reușit o victorie, Dinamo București nu s-a încurcat și a întrecut-o în clasament prin prisma rezultatelor directe. Dinamo a câștigat meciul din tur cu 3-2, iar partida din retur s-a încheiat cu o remiză (2-2). În această ultimă etapă din seria est, trupa lui Mogoșanu s-a impus contra Concordiei Chiajna, cu scorul de 2-1, meciul având loc ieri pe stadionul Extensiv din Craiova. Golurile lui CSU au fost semnate de Gîrbiță și Târș. Antrenorul Daniel Mogoșanu a folosit următoarea formulă împotriva Chiajnei: Bobonete – Bițuică, Vlădulescu, Sima, Vadasis, Albăstroiu, Calu, Dobre, Gârbiță, Mihăilă, Zbona. Au mai intrat: Târș, Pacionel, Cercel, Gheorghe, Stăiculescu.

CSU Craiova – UTA Bătrâna Doamnă, în semifinale

Astfel, formația olteană va evolua duminică în prima manșă a semifinalelor campionatului național de Elite U17 pe teren propriu în compania echipei UTA Bătrâna Doamnă, care a câștigat seria de vest. I-am văzut pe cei de la UTA, e o echipă masivă, de forță, care are gabarit. Va fi un meci dificil și cred că semifinala se va tranșa cu siguranță după a doua manșă. Noi avem și niște probleme de lot, dar sperăm să trecem peste aceste dificultăți. Încercăm să pregătim cât mai bine jocul de duminică pentru a obține un rezultat pozitiv în privința calificării. Normal că ne dorim să ajungem în finală, am muncit un an întreg și ar fi păcat să nu reușim asta. Luptăm până la capăt”, a declarat antrenorul juniorilor craioveni, Daniel Mogoșanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elevii lui Budescu au încheiat campionatul pe patru

Pentru juniorii U19 ai CSU Craiova sezonul a luat sfârșit odată cu meciul de miercuri. Echipa lui Budescu a remizat pe stadionul Aripile în ultima etapă a campionatului cu Concordia Chiajna, scor 2-2, și a terminat stagiunea pe locul patru în seria est, cu 43 de puncte. Ultimele reușite ale craiovenilor le-au aparținut lui Gunie și Roman. Tehnicianul Bogdan Budescu a aliniat următoarea echipă în partida de ieri: Chivu, Stancu, Bogdan, Vânătoru – Rodeanu, Bălă – Tătulea, Trancă, Cîrlig – Gunie. Au mai jucat: Roman, Pacionel.

Politica