Primăria Slatina vrea să instaleze toalete publice în tot oraşul

O mai veche problemă a locuitorilor municipiului Slatina, lipsa toaletelor publice, este pe cale să-şi găsească rezolvarea. Municipalitatea a comandat un studiu de fezabilitate pentru instalarea de WC-uri în tot oraşul.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a afirmat că încă nu s-a stabilit cum vor fi aceste toalete, în sensul de ce facilităţi vor oferi. „Vom comanda un studiu de fezabilitate pentru amenajarea de toalete publice pe raza municipiului Slatina. Contează să fie, indiferent dacă vor fi «inteligente» sau nu”, a declarat Moţ.
Firma care se ocupă de serviciul de salubritate din municipiu a instalat, martie 2014, o toaletă publică automată, care va funcţiona în zona Fântânei Speranţei. Accesul costă doar 50 de bani şi, potrivit reprezentanţilor Salubris, toaleta este o investiţie care se degradează cu greu.
Investiţia în toaleta „inteligentă” s-a ridicat la aproximativ 28.000 de euro, fiind incluse şi costurile transportului şi montajului. O astfel de toaletă automată mai este întâlnită doar în Piteşti şi Bucureşti.

Populare

Recomandări