marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean reținut pentru furt de biciclete

Polițiștii craioveni au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, un craiovean bănuit de comiterea a două furturi de biciclete.

În data de 01.04.2017, în jurul orei 08:15, polițiștii Secției 5 Poliție au fost sesizaţi de N.AURELIAN, 38 de ani, din Craiova cu privire la faptul că, în noaptea de 30/31.03.2017, persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă, din scara blocului.

În temeiul sesizării polițiștii au demarat investigațiile, iar în data de 06.04.2017,  lucrătorii de investigații criminale din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, l-au depistat, și condus la sediul secției pentru verificări pe M.ALEXANDRU, 22 de ani, din Craiova, acesta fiind bănuit de comiterea furtului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetări a reieșit faptul că tânărul de 22 de ani este autorul unui alt furt de bicicletă, faptă comisă în urmă cu dosar câteva zile.

Astfel, s-a dispus reunirea celor două dosare, continuarea urmăririi penale față  de suspect și s-a luat măsura reținerii craioveanului pentru 24 de ore pe bază de ordonanță de reținere pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii l-au încarcerat pe tânărul de 22 de ani în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, urmând ca astăzi  să fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

 

Politica