marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În arest pentru tâlhărie

În cadrul activităților investigative desfășurate de polițiștii Secției 3 Poliție într-o cauză privind prinderea în flagrant a unor tineri la scurt timp de la comiterea unei tâlhării, în cursul zilei de ieri a fost depistat și cel de-al doilea coautor al faptei.

Mai exact, la data de 23.03.2017, polițiștii i-au prins în flagrant pe F.T., de 17 ani și I.M., de 14 ani, ambii din Craiova, care au smuls un lănțișor, din aur, de la gâtul unei craiovence de 31 de ani, în timp ce aceasta se deplasa pe Calea București.

Din cercetări polițiștii au stabilit faptul că F.T. și I.M. au fost însoțiți la comiterea faptei de G.CLAUDIU, de 22 ani, care a fost depistat în aceeași zi, dar și de R.I., de 15 ani, din Craiova, care se sustrăgea cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza probatoriului administrat în cauză inculpații în vârstă de 22 ani și 17 de ani au fost arestați preventiv pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Astfel, în continuarea cercetărilor, în cursul zilei de ieri, polițiștii craioveni l-au depistat și pe suspectul R.I, de 15 ani, acesta fiind prezentat comisiei întrunite la nivelul I.M.L. Craiova, procedându-se la efectuarea unei expertize neuropsihiatrice.

În urma constatărilor comisiei s-a stabilit că suspectul avea discernământul faptelor și consecințelor acestora format și având în vedere probatoriul administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și reținerea acestuia pe baza de ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Astăzi, 07.04.2017, tânărul de 15 ani urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Inculpatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.

 

 

Politica