Conecteaza-te cu noi

Mehedinți

Mehedinți: Bursa locurilor de muncă, la Severin, pe 7 aprilie

Publicat

pe

Cei care doresc un loc de muncă în Mehedinți pot veni la Severin pe data de 7 aprilie 2017 când AJOFM Mehedinți organizează o bursă a locurilor de muncă. Se estimează că se vor pune la bătaie peste 500 de locuri de muncă în diverse meserii. În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în judeţ, AJOFM Mehedinți va organiza în data de 7 aprilie 2017, ora 10.00, la HOTEL CONTINENTAL (PARC) din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr 2, ”BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ”, acţiune menită a pune faţă în faţă angajatorii cu solicitanţii de locuri de muncă, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale. La acest târg de locuri de muncă pot participa toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă.

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la începutul lunii martie 2017 salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Din cei peste 200 angajatori contactaţi, pana la aceasta data 45 dintre aceştia si-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de munca oferite de aceștia fiind de 426, din care 8 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate ca industria prelucrătoare, uşoară,   asigurări, construcţii, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, diverse activităţi de prestări servicii. Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd. Carol I nr. 3, etaj 2, camera 30.

© 2021. Toate drepturile rezervate.