vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ziua Porților Deschise la Jandarmeria Mehedinți

Vineri, 31 martie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți a organizat  acțiunea ,,Ziua Porților  Deschise pentru copii”.

dsc_1374Invitației lansate de jandarmi au răspuns peste 300 de elevi însoțiți de cadrele didactice  din școlile si liceele mehedințene.  Jandarmii i-au întâmpinat pe micii musafiri  cu baloane și stegulețe după care i-au condus în incinta inspectoratului.

Au fost prezentate standuri expoziționale cu ținuta specifică misiunilor, armament și tehnica din dotarea structurilor de ordine publică, trusa criminalistică, tehnica de comunicații, autospecialele pe care jandarmii le folosesc în diferite misiuni. Cei interesați de a urma o carieră în domeniu au primit informații despre oferta educațională a instituțiilor de învățământ din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele  mai așteptate  momente  au fost exerciţiile  demonstrative constând în exerciții de autoapărare, spargeri de obiecte dure și elemente de dresaj canin.

dsc_0115 dsc_0128 dsc_0121
Manifestările s-au organizat în contextul sărbătoririi la data de  3 aprilie a.c., a  167 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi.

 

Politica