joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fostul preşedinte al PNL Olt, printre cei patru candidaţi la şefia DSP Olt

Fostul manager al Spitalului Judeţean Slatina şi fost preşedinte al PNL Olt, Andrei Iordache, se numără printre cei care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

Potrivit site-ului oficial al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), la concurs s-au mai înscris şi medicul Talia Cincă, cea care în prezent asigură interimatul la şefia DSP, doctorul din cadrul Compartimentului de Chirurgie Toracică al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Livia Teleu, dar şi un alt liberal oltean, Viorel Ionescu, cunoscut drept Vivi.

Rămas vacant după ieşirea la pensie a Victoriţei Diaconescu, postul de directorul executiv al Direcţiei de Sănătătate Publică Olt a fost scos la concurs, în această perioadă. Astfel, concurenţa va fi una acerbă la examenul programat pe 5 aprilie, patru olteni râvnind acest post.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comisia de concurs din cadrul ANFP a analizat dosarele candidaţilor înscrişi pentru ocuparea posturilor de conducere vacante de director de la nivelul celor 16 direcţii de sănătate din ţară.

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) au admis dosarele celor patru candidaţi olteni înscrişi.

Potrivit informaţiilor Jurnalul Olteniei, Andrei Iordache a părăsit PNL, el reprezentând formaţiunea politică şi în Consiliul Local Slatina, funcţie din care va demisiona.

Politica