joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Restart cu rezultate diferite pentru juniorii severineni

Primul meci al sezonului de primăvară a consemnat rezultate diametral opuse pentru cele două cluburi de juniori republicani din Drobeta-Turnu Severin. Pe plus au ieşit doar fotbaliştii de la CSS Drobeta, în vreme ce ACS Luceafărul a fost ,,stins” de liderul CS Mioveni.

Campionatul Naţional de fotbal rezervat juniorilor republicani B a programat la sfârşitul săptămânii trecute partidele primei etape din retur. Singurul succes a fost contabilizat de CSS Drobeta, în deplasare, la CSM Dacia Orăştie 2010. Elevii pregătiţi de Mihai Caliţoiu au câştigat detaşat, 5-0, golurile purtând semnăturile jucătorilor Dănoiu (3 g), Birovescu şi Gîdea.

,,Am avut un prim joc mai dificil decât o arată scorul. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor şi, uşor-uşor, începem să arătam ca o echipă. Ne aşteaptă în continuare jocuri dificile de unde sper să văd un progres, atât individual, cât şi colectiv, şi, bineînţeles, victorii”, a declarat antrenorul Mihai Caliţoiu de la CSS Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSS Drobeta a jucat cu: Baicuş – Bordea, F. Popescu (C. Rupa), Gh. Popa, Birovescu – C. Țurai (A. Ilie), Gîdea, Cerbu (Albuşel), Amzulescu (Lohon) – I. Rupa Toader) – Dănoiu.

Luceafărul a pierdut la Mioveni

Dacă juniorii de la CSS Drobeta au beneficiat de o deplasare facilă, la ultima clasată, ACS Luceafărul Drobeta a întâlnit liderul CS Mioveni. Severinenii antrenaţi de Mişu Vintilă nu au reuşit surpriza, fiind învinşi cu 3-0 de gruparea cu cel mai bun atac din serie.

,,Nu este rezultatul de care aveam nevoie în primul meci, dar mergem înainte. Se pare că s-a simţit absenţa celor trei jucători de bază în acest joc. Nu reuşim să recuperăm mingi la mijlocul terenului şi asta se vede. În atac nu concretizăm ocaziile create, iar jucătorii noştri din acest compartiment dau dovadă de inconstanţă. Ne aşteaptă o nouă etapă în care sperăm să facem uitat acest rezultat negativ”, a precizat Alex Sitaru, manager ACS Luceafărul Drobeta.

ACS Luceafărul a evoluat în formula: Mişu – Bîcleşanu, Curea, Pătraşcu, Petculescu – Bosoancă, Moescu, Habet, Dăescu, Rădulescu – Borugă.

În cadrul etapei următoare, programată sâmbătă, 18 martie, ACS Luceafărul întâlneşte pe propriul teren pe CSM Dacia Orăştie 2010, în vreme ce CSS Drobeta are parte de o deplasare dificilă, la ACS Viitorul Argeş Alexandru Duminica.

 

Politica