Test util pentru juniorii severineni

Date:

CSS Drobeta s-a impus în amicalul disputat sâmbătă împotriva concitadinilor de la ACS Luceafărul Drobeta. Școlarii au învins cu 3-0, profitând şi de avantajul că sunt cu o grupă de vârstă mai mari.

După ce oficialii de la CSU Craiova au declinat invitaţia în ultimul moment, din cauza transportului, unicele reprezentante ale Mehedinţiului în eşaloanele naţionale de juniori au rămas să se înfrunte pe terenul de la Șimian. Juniorii antrenorului Marian Brihac din Liga Elitelor U19 au găsit de trei ori drumul spre gol, prin Ropotan, Lolea şi Paulescu şi au bifat un succes aşteptat. „Era normal să câştigăm pentru că ei joacă în campionatul juniorilor B şi este o diferenţă vizibilă între noi. A fost un joc-şcoală foarte util. Am încercat să folosim o formulă de joc, în speţă 4-4-2, pe care vrem să ne bazăm, având în vedere că ne aşteaptă un retur foarte greu”, a precizat antrenorul Marian Brihac, de la CSS Drobeta.

Din greşeli se învaţă

De partea cealaltă, reprezentanţii Luceafărului văd partea plină a paharului şi consideră că elevii lor, încă juniori B, mai au timp să îşi remedieze din probleme. „În ciuda înfrângerii, considerăm că a fost un joc bun deoarece avem de învăţat şi din eşecuri. Meciul a fost mai mult de luptă pentru noi deoarece adversarii sunt cu doi-trei ani mai mari. Nu contează rezultatul în amicale, ci găsirea soluţiilor pentru meciurile oficiale”, a declarat Alex Sitaru, managerul de la ACS Luceafărul.

CSS Drobeta: Pavel – Mitroi, Băltăţeanu, Bohoru, Mocofan, Ropotan, Talpă, Mangu, Paulescu, Lolea, Blendea. Au mai intrat: Saizu, Făinişi, Albei şi Căpitănescu.

ACS Luceafărul: Mişu – Baitz, Mohora, Pătraşcu, Curea, Rădulescu, Dăescu, Habet, Moescu, Petculescu, Borugă. Au mai intrat: Malacu, Iorgulescu, Berceanu, Schinteie, Cojocaru, Tunsoiu şi Bosoancă.

Nicu LUNGU

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...