vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Test util pentru juniorii severineni

CSS Drobeta s-a impus în amicalul disputat sâmbătă împotriva concitadinilor de la ACS Luceafărul Drobeta. Școlarii au învins cu 3-0, profitând şi de avantajul că sunt cu o grupă de vârstă mai mari.

După ce oficialii de la CSU Craiova au declinat invitaţia în ultimul moment, din cauza transportului, unicele reprezentante ale Mehedinţiului în eşaloanele naţionale de juniori au rămas să se înfrunte pe terenul de la Șimian. Juniorii antrenorului Marian Brihac din Liga Elitelor U19 au găsit de trei ori drumul spre gol, prin Ropotan, Lolea şi Paulescu şi au bifat un succes aşteptat. „Era normal să câştigăm pentru că ei joacă în campionatul juniorilor B şi este o diferenţă vizibilă între noi. A fost un joc-şcoală foarte util. Am încercat să folosim o formulă de joc, în speţă 4-4-2, pe care vrem să ne bazăm, având în vedere că ne aşteaptă un retur foarte greu”, a precizat antrenorul Marian Brihac, de la CSS Drobeta.

Din greşeli se învaţă

Policlinica Buna Vestire Craiova

De partea cealaltă, reprezentanţii Luceafărului văd partea plină a paharului şi consideră că elevii lor, încă juniori B, mai au timp să îşi remedieze din probleme. „În ciuda înfrângerii, considerăm că a fost un joc bun deoarece avem de învăţat şi din eşecuri. Meciul a fost mai mult de luptă pentru noi deoarece adversarii sunt cu doi-trei ani mai mari. Nu contează rezultatul în amicale, ci găsirea soluţiilor pentru meciurile oficiale”, a declarat Alex Sitaru, managerul de la ACS Luceafărul.

CSS Drobeta: Pavel – Mitroi, Băltăţeanu, Bohoru, Mocofan, Ropotan, Talpă, Mangu, Paulescu, Lolea, Blendea. Au mai intrat: Saizu, Făinişi, Albei şi Căpitănescu.

ACS Luceafărul: Mişu – Baitz, Mohora, Pătraşcu, Curea, Rădulescu, Dăescu, Habet, Moescu, Petculescu, Borugă. Au mai intrat: Malacu, Iorgulescu, Berceanu, Schinteie, Cojocaru, Tunsoiu şi Bosoancă.

Nicu LUNGU

Politica