vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Accident mortal la ieșirea din Orșova

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna doljeană Bucovăț a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta mașinii pe care o conducea a fost rănit grav, după ce mașina pe care o conducea a pătruns pe contrasens și s-a tamponat cu un tir , în afara localității Orșova din Mehedinți. Potrivit IPJMehedinți, la data de 16.02.2017, ora 6.34, pe DN6, km. 368+900 m, în afara localităţii Valea Cernei, judeţul Mehedinţi, un bărbat, în vârstă de 43 ani, din comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul oboselii a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu un autotren condus regulamentar de un cetățean bulgar, în vârstă de 52 ani.
În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul conducătorului autoturismului, precum şi rănirea gravă a pasagerului ce se afla pe locul din dreapta faţă al autoturismului. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers până la ora 8.30.Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv, vătămare corporală din culpă. Echipajele de Descarcerare sosite la fața locului au intervenit pentru scoaterea bărbatului rănit grav dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Din păcate pentru șofer nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesul.

Accident rutier și la Severin

La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 13.50, polițiștii din Drobeta Turnu Severin au fost sesizați despre faptul că pe bulevardul Revoluţiei din municipiu, a avut loc un accident rutier.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat, în vârstă de 43 ani, din comuna Pristol, a condus un autoturism, pe bd. Revoluţiei, iar la intersecţia cu Aleea Narciselor, virând stânga pentru a întoarce, nu s-a asigurat corespunzător, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care se angajase în depășirea neregulamentară a sa.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a primului conducător auto, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șofer penal

La data de 16.02.2017, ora 3:20, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat, în vârstă de 40 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiu, un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest Drager a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Politica