joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 600 pachete țigări netimbrate confiscate de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Băilești împreună cu efective din cadrul Secţiei 8 Poliție Rurală Rast au organizat și executat o acțiune, ieri, pe linia verificării modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniul comercializării produselor din tutun, totodată urmărindu-se și creșterea gradului de siguranță publică.

Polițiștii au acționat, în cursul zilei de ieri, în localitățile Rast, Urzicuța și Catane, unde au fost efectuate verificări și controale în 15 locuri şi medii cu risc criminogen, precum și la 12 societăţi alimentaţie publică.

În cadrul activităților desfășurate au fost constatate și aplicate 5 sancțiuni contravenţionale de peste 42.000 lei, totodată fiind confiscate, 110 pachete țigări, legume și fructe pentru care comercianții nu au putut prezenta documente de proveniență. De asemenea au fost identificate și indisponibilizate624 pachete țigări netimbrate (12.480 țigarete).

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma controlului efectuat de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Rast și Postului de Poliție Catane la o societate din comuna Catane, Dolj s-a constat că aici era deținute spre comercializare624 de pachete ce nu prezintă timbru fiscal. Urmare a celor constatate s-a procedat la indisponibilizarea întregii cantități de țigarete în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Politica