joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ajax, pe mâna “Marinarului”

Gruparea din Dobroteşti vrea să urce în clasament sub comanda fostului tehnician de la Armata şi Prometeu.

Divizionara D Ajax Dobroteşti se află a prima experienţă, deşi este o grupare de tradiţie în fotbalul doljean, în prima ligă judeţeană. Impactul cu această competiţie a fost unul puternic, iar rezultatele au fost oscilante. După 15 runde echipa din Dobroteşti, antrenată de Marian Voicu sau “Marinaru” cum este cunoscut în fotbalul din Dolj este pe locul 9 la 3 puncte în spatele celor de la Unirea Leamna, dar peste Dunărea Calafat şi Știinţa Malu Mare, formaţii cu o experienţă vastă în D. În perioada de iarnă echipa cu nume exotic, împrumutat de la legendara grupare olandeză a început seria amicalelor cu o remiză şi un succes. În primul joc disputat împotriva celor de la Luceafărul Craiova, elevii lui Marian Voicu au remizat la egalitate scor 4-4. Au marcat în acest joc Ed. Popa, Tobescu şi Rareş. Formula de start folosită de Marian Voicu a fost: Antonie – Niculescu, T. Popescu, Nica, I. Ochea- Dumitraşcu, Badea, A. Ioescu, Rareş – Urâtu, Ed. Popa. Au mai intrat Păduraru, Tobescu, Sârbu şi Cotelici. Cel de-al doilea joc a însemnat un succes clar în faţa grupării din Liga a 5-a Unirea Amărăştii de Jos, scor 7-1. Marcatori în acest meci au fost: Ed. Popa 3, Rareş 2, Tobescu şi Badea. La AJax Dobroteşti au jucat: Antonie – Niculescu, T. Popescu, Enache, I. Ochea – Munteanu, Tobescu, Urâtu, Badea – Ed. Popa, Rareş. Au mai evoluat Ad. Ionescu, Păduraru şi Cotelici. Joi seara pe Aripile, Ajax Dobroteşti urma să joace din nou cu echipa din Amărăştii de Jos, iar duminică de la ora 14.30 tot în această locaţie cu liderul seriei a 2-a din Liga a 5-a, Gloria Vulturul Catane.

Am acceptat cu bucurie să antrenez formaţia din Dobroteşti, acest lucru însemnând revenirea mea în fotbalul din Liga a 4-a. Avem un grup de jucători bun, de mare caracter şi sper să avem evoluţii mai bune în retur. Comuna Dobroteşti merită să aibă echipă la acest nivel, şi vom face tot ce ne stă în putinţă să nu dezamăgim. Meciurile care au mai rămas din retur sunt grele, pentru că vom întâlni echipe de la ambii poli ai clasamentului, dar vom încerca să scoatem maximum din fiecare joc”, a declarat Marian Voicu, tehnician care a mai antrenat echipele Armata Craiova, Prometeu Craiova, AS Podari şi Recolta Ostroveni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gruparea din Dobroteşti va debuta în primăvară pe 4 martie cu un joc la Calafat, iar în ultimul joc al sezonului regulat va primi pe teren propriu vizita grupării Arena Bulls Preajba. Programul meciurilor din cele 7 etape rămase pentru echipa lui Marian Voicu este următorul: Dunărea Calafat – Ajax Dobroteşti (4 martie, ora 11), Ajax Dobroteşti – Viitorul Cârcea (11 martie, ora 11), Recolta Ostroveni – Ajax Dobroteşti (18 martie, ora 11), Ajax Dobroteşti – Tractorul Cetate (25 martie, ora 11), Progresul Segarcea – Ajax Dobroteşti (1 aprilie, ora 11), Știinţa Danubius Bechet -Ajax Dobroteşti (5 aprilie, ora 11), Ajax Dobroteşti – Arena Bulls Preajba (8 aprilie, ora 11).

Politica