joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podărenii s-au impus la Negotin

 

În primul joc din Serbia, elevii lui Naicu s-a impus într-un joc cu 5 goluri.

Plecată, de vinerea trecută, în stagiul de pregătire de la Kladovo (Serbia), trupa lui Victor Naicu a disputat, marţi după amiază, un prim joc de verificare pe pământ sârbesc. Doljenii s-au deplasat la Negotin unde au întâlnit echipa locală Hajduk Veljko, o mai veche cunoştinţă pe care Podari a mai întâlnit-o în ultimii 3 ani. Meciul jucat pe un teren greu a fost câştigat de ACS Podari care s-a impus cu 3-2 prin reuşitele lui Adrian Cârstea, Bogdan Dragomir şi Robert Căle.

A fost un joc disputat pe un teren greu, dar important este faptul că noi ne-am făcut jocul. Am avut ambiţie, mai ales în faţa unei echipe dârze cum sunt toate formaţiile sârbeşti indiferent din ce ligă provin şi faţă de anii trecuţi am obţinut în rezultat pozitiv în faţa celor de la Negotin. Mă bucură apetitul ofensiv, am marcat 3 goluri, am mai avut şi alte ocazii. Per ansamblu sunt mulţumit de ce am realizat în acest joc. Mâine (n.r. azi) vom juca cu cei de la Kladovo, unde voi introduce şi jucătorii care nu au evoluat în meciul de marţi. În cantonament facem o pregătire bună prin care dorim să avem un tonus excelent pentru amicalele care le vom mai juca în ţară, dar şi pentru jocurile din returul de campionat”, a declarat antrenorul grupării din Podari, Victor Naicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta s-a bazat în meciul de la Negotin pe următorul” 11”: Mecea-Orban, Avram, Dina, Bozgan – Dragomir, D. Stancu – Fieraru, Preda, Ad. Cârstea – Gianimu. Au mai intrat Luică, Dumangiu, Căle, Cl. Ștefan, G. Neacşu, Raicea. Joi, de la ora 15, ACS Podari va juca la Kladovo cu echipa locală Djerdap. În cantonamentul din Serbia gruparea doljeană are un lot de 20 de jucători care cuprinde pe: Marian Mecea, Alin Nica – portari; Frank Orban, Marius Avram, Eduard Dina, Andrei Bozgan, Samuel Luică, Bogdan Dragomir, Dănuţ Stancu, Adrian Fieraru, Dorin Preda, Alex Raicea, Ionuţ Sârmon: Andrei Dumangiu, Bogdan Gianimu, Claudiu Ștefan, Adrian Cârstea, George Neacşu, Vergiliu Velica şi Robert Căle – jucători de câmp. Noutăţile din această pauză competiţională sunt Gianimu şi Luică, ambii de la CSU Craiova, Orban şi Căle, care au jucat în retur la colega din C3 ACSO Filiaşi, Claudiu Ștefan, mijlocaş ce a evoluat în prima parte a sezonului la Metalul Reşiţa (Liga a 2-a), Adrian Cârstea, revenit la echipă după un periplu la desfiinţata CSM Râmnicu Vâlcea. Faţă de turul de campionat, în echipa antrenată de Victor Naicu nu se vor mai regăsi Ricardo Filip, Irinel Lică, Dan Ciocioană care va juca la Dunărea Calafat, iar Claudiu Bălan, Bogdan Ciocârlă şi Irinel Chircan au semnat cu ACSO Filiaşi. Pe lângă jocul cu Hajduk Veljko în această perioadă în amicale ACS Podari a obţinut rezultattele: 4-1 cu Știinţa 2016 Craiova (Liga a 5-a, seria a 5-a), 2-2 cu Viitorul Cârcea(Liga a 4-a), 0-1 cu ACS Șirineasa(Liga a 3-a, seria a 3-a), 5-3 cu Academia de Fotbal ”Gică Popescu” (juniori A).

Politica