miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Filieşenii, triunghiular cu juniorii

Trupa lui Florin Șoavă a pierdut în faţa ”şcolarilor” lui Gică Barbu şi a învins pe cei de la CSU Under 19 pe sinteticul de lângă Aeroport.

ACSO Filiaşi, a înregistrat o victorie şi o înfrângere în cadrul triunghiularului la care a participat duminică, pe sinteticul de la Baza Sportivă de Agrement şi Sport de lângă Aeroport. Trupa lui Florin Șoavă s-a impus cu 4-2 în faţa echipei Under 19 a CSU Craiova. Golurile au fost marcate de Duriţă (31), Borneci (34), Fotescu (36) şi Bălan (50). Pentru ACSO Filiaşi au jucat: Mogoşanu – Ciocârlă, Lupu, Neacşu, Tereche – Bogdanovici, Duriţă, Borneci, Cruşoveanu – Bălan, Fotescu. În cel de-al doilea joc de 50 de minute, divizionara C a pierdut cu 3-1 în faţa formaţiei de juniori A a Academiei Gică Popescu” Craiova, grupare antrenată de Gică Barbu. Golul filieşenilor a fost marcat de Văduva (16). Antrenorul Florin Șoavă s-a bazat pe: Munteanu – Toshi, Chircan, Borhot – Papa, Obeanu, Georgescu, Fruntelată, Mincu – Pârvuică, Văduva. Următorul joc amical pentru ACSO Filiaşi are loc miercuri, în deplasare, cu Flacăra Horezu. Tot în această lună, filieşenii vor mai da piept cu Știinţa Turceni (4 februarie) şi Metropolitan Işalniţa (22 februarie). Totodată conducerea grupării de la Combinat a decis ca echipa să nu mai meargă la Baia de Aramă în stagiul de pregătire (9-17 februarie), urmând ca de pe 13 februarie să se facă un semicantonament pe plan local, ce va cuprinde antrenamente, masă şi cazare la un hotel din Craiova.

Acest triunghiular a fost un test util, mai ales că noi ne pregătim în sală, pentru noi a fost o gură mare de oxigen că am avut posibilitatea să ne antrenăm şi să facem un joc pe teren mare. Am întâlnit două echipe de juniori, dar deşi sunt copii s-a văzut că sunt foarte bine organizaţi. Am făcut un joc bun chiar foarte bun pe alocuri în prima repriză, doar cu două greşeli de marcaj la care am primit şi două goluri. A doua repriză am prestat un joc mai slab, nu ştiu probabil i-au luat de sus, au fost greşeli mari în apărare, însă per total a fost un antrenament reuşit. Le-am spus jucătorilor că de la meciul trecut că încercăm să conturăm primul unsprezece şi depinde de fiecare dintre ei să se pregătească foarte bine. Este concurenţă şi ăsta este un lucru îmbucurător”, a declarat antrenorul Filiaşului, Florin Șoavă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU II începe, sâmbătă, amicalele

Satelitul” echipei lui Gigi Mulţescu va începe seria jocurilor de verificare pe 4 februarie cu un test împotriva grupării Viitorul Cârcea, care se va juca pe terenul de la Aripile. Patru zile mai târziu tot în această locaţie CSU II se va duela cu ocupanta locului 3 în Liga a 4-a Vâlcea, Flacăra Horezu. Celelalte 3 meciuri se vor disputa împotriva echipelor: Voinţa Saele (locul 1 în Liga a 4-a Teleorman, 11 februarie, la aeroport), SCM Piteşti (locul 1 în Liga a 3-a, seria a 3-a, 18 februarie, la Bradu) şi ACS Podari (24 februarie, la Aeroport).

Politica