vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul PSD din Orșova-Mehedinți, pe făraș

Marius Stoica, primarul PSD din municipiul Orșova, județul Mehedinți, ar putea fi exclus din partid ca urmare a unor acțiuni și gafe de tip ,,Gâgă”.

PSD Orșova a anunțat că îi retrage sprijinul politic primarului Stoica însă decizia finală rămâne să fie luată în forul executiv al PSD Mehedinți. Într-un oraș în care de ani de zile consilierii locali nu știu altceva decât să se certe s-a crezut inițial că votarea ca primar al PSD-istului Marius Stoica va pune cruce acestor scandaluri. Din păcate nu numai că nu s-a întâmplat așa ceva, ci lucrurile s-au agravat și mai rău. Primarul Marius Stoica a reușit ,,performanța” de a ajunge la cuțite cu cel mai important susținător al său, Constantin Popescu, pesedist pur-sânge, patronul firmei de salubrizare ,,Floricola” din municipiu. Din acest motiv dar și din altele , în prezent Orșova a ajuns un tărâm al gunoaielor, căci deocamdată nu există un operator care să presteze aceste servicii. Văzut la volanul unui superb autoturism de lux marca ,,Mercedes”, dar și în fotografii postate pe Facebook cu baronul Adrian Duicu, primarul Marius Stoica a reușit să-i enerveze la culme nu numai pe orșoveni, ci și pe colegii de partid. Drept urmare, marţi, 24 ianuarie, organizaţia locală PSD Orşova a postat pe contul de Facebook un comunicat de presă în care „se dezice de acţiunile surprinzătoare ale edilului-şef”: ,,Organizaţia PSD Orşova se dezice de acţiunile surprinzătoare din ultimul timp ale primarului municipiului Orşova, Stoica Marius Simion, acţiuni ce au constat în acele întâlniri cu personaje dubioase, fără calitate administrativă în municipiul Orşova, cu care au fost purtate aşa-zise «discuţii serioase», etalate apoi în spaţiul virtual. Considerăm că toate aceste acţiuni aduc atingere gravă Partidului Social Democrat şi programului organizaţiei prezentat în campania pentru alegerile locale din anul 2016. Cu acest program a fost ales în funcţia de primar Stoica Marius Simion!“. Totodată organizaţia PSD Orşova a anunțat că, în semn de protest, consilierii locali PSD nu vor participa la şedinţa de Consiliu Local din data de 26 ianuarie şi nu vor mai susţine proiectele iniţiate de Marius Stoica: „Până la o explicaţie corectă şi serioasă din partea lui Stoica Marius Simion faţă de acţiunile sale, fără susţinere din partea noastră, protestăm prin neprezentarea consilierilor PSD la şedinţa ordinară a CLO din data de 26.01.2017 şi refuzul de a susţine orice proiect iniţiat de acesta”.

Popescu îi pune muzică lui Stoica: Am tot zis că nu mai fac/ Bine la omul sărac!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit jurnalmehedinti.ro după ce FLORICOLA a stopat ridicarea gunoiului, iar Stoica a ieșit public să contraatace, acuzând operatorul că „își bate joc de orșoveni”, pe contul de socializare al lui Constantin Popescu” a fost postată o melodie sugestivă, marca Denisa: „Am tot zis că nu mai fac! Bine la omul sărac!”.Bătălia dintre primarul Marius Simion Stoica și patronul FLORICOLA SA – Constantin Popescu se acutizează pe zi ce trece. În timp ce primarul țipă pe toate canalele de socializare că s-a săturat de FLORICOLA și chiar îi face reclamații pe la toate organele abilitate ale statului, deși a susținut-o vehement până la finele anului trecut, Constantin Popescu se refugiază în arta manelelor. Popescu nu doar ascultă melodiile ce îi pansează sufletul rănit de trădarea lui Stoica, ci le și postează, sugestiv, pe contul său de Facebook. Astfel, cu câteva ore înainte ca pe contul lui Stoica să apară o fotografie de la întâlnirea cu Adrian Duicu, dar după ce deja Stoica atacase FLORICOLA live pe Facebook, pe contul de Facebook al lui Popescu apare un videoclip Youtube cu o melodie interpretată de celebra Denisa, o melodie cu un titlu cum nu se poate mai sugestiv: „Am tot zis că nu mai fac! Bine la omul sărac!”.„La cine am făcut eu bine/ Azi m-ar lăsa fără zile”.
Comentariile la această postare sunt excepționale, dovadă clară că oamenii au înțeles unde bate Popescu de la Floricola. Iată versurile melodiei cântate de Denisa:
„1. Tot am zis că nu mai fac/ Bine la omul sărac/ Că bine dac-am făcut/ Numai rău mi-am auzit.
REFREN – D’ar avea inima gură/ Da cât bine am făcut să spună/ Și mâna dac-ar putea/ Să spună cât a dat ea.
2. La cine am făcut eu bine/ Azi m-ar lăsa fără zile/ Dar eu nu îi doresc rău/ Las să-l vadă Dumnezeu.
3. Eu pe toți i-am ajutat/ Și tot nu sunt respectat/ E vorbă cu mare rost/ Când ești bun, ești luat de prost”.
La un așa de sugestiv mesaj, comentariile parcă sunt de prisos. Cu toate acestea, primarul Stoica, chiar dacă a priceput sau nu mesajul subliminal, continuă atacurile directe și războiul cu Floricola. Ultimul episod este o postare în care cere imperativ ridicarea gunoiului și în care reclamă FLORICOLA la toate forurile competente.„Somez public operatorul SC Floricola SA să nu se mai joace cu sănătatea și integritatea orșoveanului, să respecte contractul încheiat cu fiecare cetățean și să ridice în cel mai scurt timp posibil gunoiul de la aceștia! Serviciul de salubritate nu este un mijloc de șantaj la autoritatea publică locală, ca atunci când nu îți mai convin prețurile să nu mai ridici gunoaiele, ci un serviciu de utilitate publică în folosul cetățenilor. Mă văd obligat să anunț oficial toate autoritățile statului în situația apărută și să fac o analiză pertinentă a contractului cu Floricola pentru a observa dacă operatorul se află sau nu în afara legii. În cazul în care nu mai puteți respecta contractul, domnule Popescu, vă sugerez să renunțați la el pentru a putea face un serviciu în cadrul Primăriei Orșova, astfel dând posibilitatea să se creeze noi locuri de muncă și de a avea un serviciu adevărat care să servească interesele cetățenilor și nu alte interese personale sau de grup. Domnule Popescu, respectați legea și cetățenii Orșovei!”, scrie în comunicatul transmis de primarul Marius Simion Stoica.

Politica