Încă un pas spre privatizarea Oltchim

Oltchim anunţă încheierea etapei de oferte neangajante a procesului competitiv privind vânzarea activelor societăţii, lansată în cea de a doua jumătate a anului 2016, potrivit unui anunţ transmis vineri de societate către Bursa de Valori Bucureşti (BVB), citat de zf.ro.

Această etapă, constând în depunerea de oferte neangajante de către părţile interesate, s-a finalizat prin primirea de către Oltchim a unui număr de astfel de oferte din partea investitorilor interesaţi, inclusiv din partea unor operatori industriali, precum şi a unor investitori financiari. Patru dintre ofertele primite acoperă pachetele operaţionale care includ activităţi de fabricare de produse chimice, celelalte axându-se pe activele incluse în celelalte pachete de active”, se precizează într-un comunicat al Oltchim.

Procesul de selecţie va continua cu următoarea etapă, în cadrul căreia ofertanţii selectaţi vor fi invitaţi să efectueze un proces de due diligence care presupune investigarea şi analiza ce se realizează înaintea desfăşurării unei achiziţii care are ca obiectiv determinarea valorii amplasamentului, transmite compania, potrivit sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ofertele vor fi supuse aprobării creditorilor în cadrul procedurii de insolvență.

Populare

Recomandări

Craiova a devenit centrul radiologiei în România după două decenii

A avut loc deschiderea Congresului Național de Radiologie și...

6 oameni, la spital după un accident produs în Vâlcea

6 oameni au ajuns la spital, în urma unui...

1,25 milioane lei – șpaga din portbagajul șefului CJ Vaslui

Update/ Buzatu a fost reținut de anchetatori. "Procurorii din cadrul...

Drogați și cu poliță RCA falsă

Polițiștii au întocmit mai multe dosare penale. Drogurile la...