vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ciurel pierde procesul cu CEO

Laurenţiu Ciurel, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, a pierdut pe fond procesul în care a contestat decizia de suspendare a contractului de muncă.

Respinge contestaţia”, au stabilit, joi, judecătorii de la Tribunalul Gorj. Hotărârea nu este definitivă. Acesta a solicitat reîncadrarea pe postul de director al Sucursalei Electrocentrale Rovinari, post pe care l-a ocupat înainte de a fi manager al Companiei.

Ciurel a fost demis de la şefia CEO pe 4 decembrie 2015 pentru nerealizarea criteriilor de performanţă asumate. În 2014, CE Oltenia a avut o pierdere de 150 de milioane de euro. Acesta a contestat decizia în instanţă, cauza aflându-se acum la Curtea de Apel Craiova. Demiterea lui era aşteptată  după  ce CEO s-a constituit parte civilă  în procesul în care Ciurel este judecat alături de Victor Ponta  şi Dan  Şova pentru fraudarea bugetului Complexului. Juriştii companiei de stat trebuie  să  recupereze paguba de aproape 5,6 milioane euro, în instanţă.
Reamintim că în acest dosar, Laurenţ
iu Ciurel este acuzat de trei infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinere de foloase necuvenite pentru altul, din care una în formă  continuată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica