sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Vaginul, ascunziș de telefoane pentru iubitul din penitenciar

 

Unele femei își riscă libertatea și se pretează la orice pentru a duce telefoane iubiților sau soților aflați în penitenciarul Severin. Cel mai șocant caz este al unei femei care a fost prinsă cu telefonul ascuns chiar în vagin. Cel mai recent este al altei femei care a ascuns 5 telefoane mobile în ,,garniță” –găleată cu carne de porc prăjită și băgată în untură .

Bucăți de… telefoane, în loc de bucăți de carne

O femeie din județul Mehedinți s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să introducă în penitenciarul Drobeta Turnu Severin în timpul vizitei la o rudă încarcerată un număr de 5 telefoane mobile, 3 cartele SIM și 2 încărcătoare pentru telefoane mobile. Aceste obiecte interzise de lege au fost ascunse de femeie într-o găleată în care se afla carne de porc prăjită, conservată în untură, sau carne la ,,garniță”. Ei bine la fundul ,,garniței” , la un control amănunțit, angajații penitenciarului au observat că unele bucăți de carne nu păreau a fi carne. Erau de fapt obiectele interzise învelite în scotch și apoi în folie de indigo, ca să pară bucăți de carne. Meritul nu este numai al angajaților care au controlat-o cu maximă atenție pe femeie ci și al unor persoane specializate în obținerea de informații. Aceștia din urmă au avertizat colegii cu privire la ce urma a se întâmpla. Conform legii a fost sesizată poliția iar femeia s-a ales cu dosar penal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia cu telefonul în vagin

Poate părea încredibil dar în urmă cu câteva luni tot la Penitenciarul Severin o femeie de etnie romă a fost prinsă cu un telefon ascuns în vagin! În timpul vizitei la iubit, la controlul efectuat asupra respectivei, detectorul de metale piuia de mama focului. Având multe fuste pe ea, cum au femeile rome, s-a procedat din nou la control. Nu s-a găsit nimic asupra ei. Cum detectorul de metale nu se oprea din piuit angajatele penitenciarului au purces în final la un control corporal ,,la piela goală și mai mult decât atât”. Și nu mică le-a fost mirarea când în vagin i-au găsit ascuns un telefon mobil. Și acest caz a fost preluat de Poliție care a întocmit dosar penal.

 

Politica