vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii a refuzat să mai joace în partida cu ASA Târgu Mureş

Duminică seara, ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu s-au întâlnit pe terenul mureşenilor pentru a disputa meciul din etapa a 21-a a Ligii I. Partida a avut loc, numai că s-a încheiat după primele 45 de minute, asta pentru că formaţia gorjeană a refuzat să revină pe gazon, după pauză, din cauza suprafeţei de joc care era îngheţată şi jucătorii riscau să se accidenteze, iar centralul Marius Avram a fost nevoit să fluiere finalul meciului la începutul reprizei secunde.

„A fost o greşeală că am jucat şi prima repriză, îmi pare rău că am intrat pe teren. Este greşeala domnului Avram şi a observatorului, nu trebuia să jucăm acest meci. Se vedea că nu puteam să stăm pe picioare, chiar şi cu ghete sintetice. Era mai bine şi la patinoar. Sânmârtean şi Pleaşcă au refuzat să joace pentru a se feri de accidentări, dar noi am zis să fim fair-play, să ducem competiţia până la capăt. Dar nu se putea, mai mulţi jucători s-au lovit. La noi e şi o situaţie financiară dificilă…în condiţiile astea cred că vor mai rămâne doar copii. De atâtea luni să nu-ţi iei banii este foarte, foarte greu. Dacă ne accidentam azi, nu cred că clubul avea bani de intervenţie, de operaţie, Doamne fereşte!”, a declarat Alexandru Răuţă, jucător al Pandurii Târgu Jiu.

La pauză, ASA Târgu Mureş conducea cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Mureşan (19) şi Vlad Morar (37). Rezultatul final al partidei va fi însă stabilit de comisiile competente, Pandurii riscând să piardă cu 3-0 la masa verde.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica